AJANVARAUS

Tekeville sattuu

12/2/2016

Kun tekee paljon, niin paljon myös sattuu – kaikenlaista. Ei ole helppo uskoa sitä tapahtumien määrää, joita minun työssäoloaikanani meille on sattunut: tapaturmia, tautiaaltoja, kolareita ja vaikka mitä.

Pari viikkoa sitten Melina järjesti viimeisemmän episodin, liittyen autoomme. Meillä on toimiston alakerrassa parkkihalli. Säiden vaihtelun seurauksena parkkihalliin vievä ramppi oli todella liukas. Pariin otteeseen liukastelimme siinä, kunnes eräänä päivänä Melina sai jumitettua autonsa ramppiin poikittain. Kyllä, poikittain. Aikamme ihmeteltyämme saimme lopulta paikalle hinausauton, joka veti automme ylös ja vei sen lopulta varmuudeksi huoltoon tarkistukseen. Auto oli kunnossa ja matka taas sai jatkua. Päivästä selvittiin ja kaikki asiakaskäynnit tuli hoidettua pienestä viivästymisestä huolimatta.

 

Auto juntturassa rampissa, kai se oli vain ajan kysymys.

 

Hoitajat mannekiineina

Viikko sitten perjantaina meillä olikin puolestaan ihan normaali työpäivä…tai sitten ei! Aamu alkoi meikillä ja jatkui salamavalojen välkeessä. Huisketta ja hulinaa riitti kun meitä kuvattiin mainoksia varten. Lisäksi meidän kaikkien lapset saapuivat paikalle, lapsimannekiineja kun tarvittiin. Meillä viidellä työntekijällä on yhteensä 13 lasta, joten meillä oli täällä pieni, väliaikainen päiväkoti. Saimme mahtavia kuvia, joita pääsette pian ihailemaan täällä nettivuilla ja Facebookissa ihailla.

Kuvasimme lastenneuvolaa varten paljon materiaalia. Saimme ihania masukuvia äitiysneuvolaa varten, ja ihana pieni vastasyntynyt tyttö saapui äitinsä kanssa myöskin kuviin. Vauhtia piisasi: ihme kyllä selvisimme ilman suuria kommelluksia päivästä. Ihana lisä päivään oli, että saimme House of Lolalta vaatteita päiväksi käyttöömme. Päivä oli siis kaikin puolin onnistunut!

Kaiken päälle meidän tulevat viisi koululaista pääsivät osallistumaan kuvauksiin. Voitteko uskoa, että ensi elokuussa viisi Perhe-Arten lasta lähtee koulutielle, omani mukaan lukien. Onpa jännää! Elämä muuttuu paljon kun koulutie alkaa, mutta siitä lisää myöhemmin.

Eija

PALAA TAKAISIN