Tietoa meistä

Vuodesta 2013

Perhe-Arte on perustettu Lahdessa vuonna 2013 hoitajavetoisena lääkärikeskuksena, jonka tarkoituksena oli tarjota palveluita naisille, lapsille ja perheille. Vuonna 2015 toiminta laajeni Helsinkiin, kun kätilö siirtyi asiakasvirran luokse. Elokuusta 2021 alkaen Perhe-Arten palvelut ovat myös Pirkanmaalaisten käytössä; avasimme toimipisteen myös Tampereelle.

Parina ensimmäisenä vuonna asiakkaat olivat rohkeasti ylittäneet kehä III rajan ja tulleet pääkaupunkiseudulta kätilön luo Lahteen. Päätimme helpottaa asiakkaiden arkea ja tulla lähemmäs heitä. Vuosien varrella houkuttavuutemme on yllättänyt meidät monesti. Asiakkaamme saapuvat meille laajemmalta alueelta kuin osasimme koskaan ajatella.

Vuosien saatossa toiminta on keskittynyt pääasiassa äitiysneuvolapainotteiseksi, mutta etenkin Lahdessa tarjoamme edelleen palveluita myös muille asiakasryhmille. Elokuusta 2021 alkaen Perhe-Arten palvelut ovat myös Pirkanmaalaisten käytössä, kun avaamme toimipisteen myös Tampereelle.

Perhearte 30-1-2019-9
Perhearte Lahti 17-9-2020-w-13 (1)

Lämmöllä, yksilöllisesti

Perhe-Arte on perustettu halusta tehdä työtä asiakaslähtöisesti, lämmöllä ja yksilöllisyyttä korostaen. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas kokee tulleensa aidosti kohdatuksi. Jokaisen perheen tuntemukset ovat ainutlaatuisia ja jokaisen kokemusmaailma erilainen.

Missään asiassa ei oli yhtä ainoaa oikeaa tapaa, ei myöskään raskauden tai vanhemmuuden asioissa. Asioita tulee lähestyä laajalla otteella ja herkällä korvalla. Tähän me pyrimme työssämme joka päivä.

Me kuulemme tuntemuksesi, monesti aistimme ne vaikka et ääneen niitä sanoisikaan ja pyrimme löytämään oikeat avaimet asioiden avaamiseen ja ymmärtämiseen.

Kirjaamme sähköiseen potilastietojärjestelmään, jossa on myös kantayhteys. Näin kaikki oleellinen on sinua hoitavien ammattilaisten saatavilla, asioitpa missä tahansa. Olemme vuosien varrella myös hioneet palvelupolkujamme ja meillä on selkeät toimintamallit niin raskauden alkuvaiheen tilanteissa kuin pidemmälläkin raskaudessa. Teemme kaikkemme, että asiat menevät mahdollisimman sujuvasti julkisten palveluiden ja yksityisen sektorin välillä. Järjestelmämme takaavat myös tietosuojan asianmukaisen toteutumisen. Tule siis luottavaisin mielin!

Me kuuntelemme

Haluamme olla helposti lähestyttäviä ja aidosti sinulle läsnä. Ei ole asiaa tai kysymystä, jota et meille voisi esittää. Uskomme tiedon ja ymmärryksen avartavaan voimaan, asiakkaamme tuntevat itsensä ja me työmme, nämä kaksi yhdistämällä saavutamme ymmärryksen, jonka avulla asioita on hyvä lähestyä.

Aina se ei ole helppoa, mutta usein se on avartavaa ja helpottavaa. Etenkin synnytykseen valmistautuessa tai omaa synnytyskokemusta purkaessa tämä on tärkeää.

Perhearte Helsinki 16-09-2020-w-26
Perhearte Lahti 17-9-2020-w-37

Sinua varten

Olemme sinua varten, olemme paras ystäväsi raskauden aikana, rehellisinä ja aitoina omina itsenämme. Meillä ei piilouduta nimikkeiden taakse vaan sinua vastassa on äitejä ja naisia, ihmisiä, joilla sattuu olemaan myös aika paljon tietoa omaan alaansa liittyen. Ja se kaikki tieto on myös sinun käytettävissäsi.
Tervetuloa tapaamaan meitä kaikkia

Maiju
Kätilö ja Perhe-Arten perustaja