Kiitos

Kiitos.

Tämä on minun kiitoskirjeeni kaikille teille ihanille, kenet minulla on ollut kunnia matkallani kohdata. Olen nyt työskennellyt Perhe-Artessa vajaan neljä vuotta ja noihin vuosiin on mahtunut paljon. Satoja perheitä. Kaikki omanlaisiansa. On ollut kohtaamisia, joissa on pitänyt tämän herkän, mutta kovissakin liemissä keitetyn kätilön, pidätellä kyyneliä. Toisinaan ne ovat olleet onnenkyyneleitä. Toisinaan ei. On tuntunut etuoikeutetulta saada olla mukana perheiden elämissä, vaikka vain pienenkin hetken. On ollut perheitä, joille saan vuosien odotuksen jälkeen kertoa ilouutisen. Perheitä, joille vahvistan iloisen yllätyksen. Perheitä, joille joudun kertomaan musertavia uutisia.

Olen saanut pitää itseni näköisiä synnytysvalmennuksia. Käydä läpi pelkoja ja jännityksiä synnytyspelkokeskusteluissa ja purkaa mieltä painamaan jääneitä kokemuksia synnytyksen jälkikeskusteluissa. Olen saanut auttaa alkuun imetyksessä ja siinä samassa tavata hurmaavia vauvoja. Toisinaan olen saanut kulkea perheiden rinnalla koko raskauden ja päässyt vielä lopuksi tapaamaan pienokaiset, joita kovasti yhdessä maailmaan odotettiin.

Kiitos teille kaikille, joiden rinnalla olen saanut kulkea. Ja isoista isoin kiitos kaikille mahtaville työkavereilleni. Perhe-Artella on aina ollut upeita, ammattitaitoisia, empaattisia, vahvoja kätilöitä töissä. Ylpeänä olen saanut heidän kanssa työtä tehdä. On ollut turvallista tietää, että jokainen kollegani on asiaansa omistautunut ja tekee työtä vahvalla ammattitaidolla, tarkasti työhön perhetyneenä. Olen ollut ylpeä siitä, että Perhe-Artella ei keskitytä vain kauniisiin kuviin, vaan syvennytään aina pintaa syvemmälle ja paneudutaan tarkasti asiakkaiden tilanteisiin.

Kiitokset myös toimistomme rautaisille ammattilaisille! On ollut mukava työskennellä, kun tietää, että moneen kysymykseen löytyy vastaus Tanjan takataskusta!

Erityiskiitokset haluan lausua Maijulle. Olen ehtinyt elämässäni työskennellä jo useassa työpaikassa, mutta täällä koin ensimmäistä kertaa sen, miltä tuntuu tehdä töitä aidosti välittävän esimiehen alaisuudessa. Maiju on taitava kätilö, fiksu bosslady, mieletön äiti ja upea ystävä. Kiitos Maiju, kun aikanaan palkkasit minut!

Minun matkani jatkuu toiselle paikkakunnalle ja takaisin sairaalamaailmaan, synnytysten pariin. Kätilö-Anna kiittää ja kuittaa!