Fysioterapeuttinen synnytykseen valmistautuminen

Fysioterapeuttisessa synnytykseen valmistautumisessa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti kehon tilannetta raskausaikana ja tuetaan fysioterapian keinoin tulevan synnytyksen kulkua.

Fysioterapeuttisessa synnytykseen valmistautumisessa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti kehon tilannetta raskausaikana ja tuetaan fysioterapian keinoin tulevan synnytyksen kulkua.
Käynnillä keskustellaan myös tavoista, joilla voit tukea lantionpohjan ja keskivartalon palautumista raskausajasta ja synnytyksestä jo odotusaikana.

Fysioterapeuttisessa synnytykseen valmistautumisessa tutkitaan mm. lantion alueen kireydet ja puolierot sekä huomioidaan mahdolliset kivut (esim. liitos-, kannatinside- ja lantionpohjankivut). Lantion alueen tasapainottaminen voi vaikuttaa myös kohdun asentoon ja siten vauvan tarjontaan ja asettumiseen kohdussa. Käynnillä arvioidaan ja ohjataan lantionpohjan kykyä rentoutua ja tarvittaessa tuetaan sitä manuaalisen terapian keinoin. Joustava ja toimiva lantionpohja edistää osaltaan synnytyksen kulkua ja ennaltaehkäisee synnytyksessä mahdollisesti aiheutuvia repeämiä.

Otollisin hetki tälle käynnille olisi rv 28+0 – 31+6, mutta hoitoon voi tulla myös raskauden myöhemmässä vaiheessa.

Palvelua Perhe-Arte Tampereella tekee Nuppu Zeitlin-Hult

Nuppu on koulutukseltaan fysioterapeutti, seksuaaliterapeutti, personal trainer ja liikuntaneuvoja. Hän on opiskellut myös ravitsemustieteitä. Fysioterapiassa Nuppu on erikoistunut äitysfysioterapiaan ja lantionpohjan fysioterapiaan. Nupun positiivinen, kannustava ja lämmin lähestyminen auttaa asiakasta löytämään omia vahvuuksiaan ja ratkaisuja toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja edistämiseksi.

Ensikäynti: 95€ / 75 min
Jatkokäynnit: 75€ / 50 min

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste