AJANVARAUS

Terhi Ikonen

Fysioterapeutti, hieroja

Olen Terhi ja toimin Tampereen toimipisteessä fysioterapeuttina ja hierojana.
Fysioterapeuttina olen lämminhenkinen ja lempeä. Minulle sydäntä lähellä on hoitaa erityisesti perheen pienimpiä ja äitejä.
Voit tulla vastaanotolleni, kun sinä tai vauva tarvitsette kehonhuoltoa, rentoutusta, apua parempaan uneen tai vaikka lisää liikkuvuutta.
Fyysisen toimintakyvyn tueksi minulta löytyy osaamista kehon erilaisten kiputilojen ja toimintahäiriöiden tutkimiseen ja hoitamiseen sekä manuaalisesta käsittelystä.
Teen BabyBalance-vauvahierontaa. Fysioterapeutin osaamisen taustalta minulta löytyy yli kymmenen vuoden kokemus koulutetun hierojan työstä, tällöin asiakkaita on ollut vauvasta mummuihin ja pappoihin.
Mielestäni tärkeintä työssäni on pysähtyä kuuntelemaan asiakasta ja löytää yhdessä sopivat tavoitteet sekä keinot ja motivaatio niiden toteutumiseen. Asiakkaan voimavarojen ja haasteiden kartoittaminen yhdessä voi auttaa löytämään arkeen ja liikkumiseen joustavuutta ja hyvää fiilistä suorittamisen sijaan.
Kotonani viipottaa ihana taapero, joka on tuonut arkeen uusia haasteita ja pitää aikataulut luovina. Minulle tärkeitä arvoja ovat läheisten ihmisten kanssa vietetty aika, liikkuminen, luonto ja pysähtyminen hetkeen. Voit löytää minut töiden ulkopuolella juoksemassa tai hiihtämässä esikoinen urheilukärryissä mukana kiikkuen, avantosaunalta tai sohvannurkasta neulomasta suklaata mutustaen.
Voit ostaa minulta myös lahjakortin jolla saa hyvinvointia äidille ja perheen pienimmälle. Lahjakortti onkin täydellinen lahja odottavalle äidille tai uudelle perheenjäsenelle.
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni juuri sellaisena kuin tänään olet tai olette.

  • Fysioterapeutti
  • Koulutettu hieroja
  • Vauvahieroja
  • Raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien hieronta ja faskiahoito
Perhe-arte