AJANVARAUS

Nuppu Zeitlin-Hult (vanhempainvapaalla)

Fysioterapeutti, äitiysfysioterapeutti ja seksuaaliterapeutti

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, seksuaaliterapeutti, imetysohjaaja ja personal trainer. Olen opiskellut myös ravitsemustieteitä. Fysioterapiassa olen erikoistunut äitysfysioterapiaan ja lantionpohjan fysioterapiaan. Minulla on positiivinen, kannustava ja lämmin lähestymistapa auttaa asiakasta löytämään omia vahvuuksiaan ja ratkaisuja toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja edistämiseksi. Voit tulla vastaanotolle äitiysfysioterapiaan, lantionpohjan fysioterapiaan tai hierontaan raskausaikana tai synnytyksen jälkeen. Voit tuoda myös vauvan hierontaan. Äitiysfysioterapiaan voit tulla esimerkiksi ennaltaehkäisevästi ylläpitääksesi hyvää oloa, kivun hoitoon, mikäli sinua mietityttää raskausajan liikunta ja synnytyksen jälkeen liikunnan pariin palaaminen, vatsalihasten erkauman kuntoutukseen, sektio- ja episiotomia-arpien käsittelyyn ja lantionpohjan hyvinvoinnin edistämiseksi. Raskaudenaikainen ja synnytyksen jälkeinen hieronta on lempeää ja rentouttavaa, mutta minulla on ammattitaitoa käyttää tarvittaessa myös voimakkaampia ja monipuolisia otteita.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä ja tehokas tapa helpottaa yleisimpiä vauva-ajan ongelmia (esim. uniongelmat, koliikki, vatsavaivat, pulauttelu, kehon kireystilat). Hierontaan voi tulla myös, vaikka vauvalla ei mitään oireita olisikaan, sillä hoito on vauvalle usein erittäin rentouttava.

Lantionpohjan fysioterapia on tarkoitettu lantionpohjan toimintahäiriöistä kärsiville asiakkaille. Näitä ovat mm. virtsan-, ulosteen- ja suolikaasun karkailu, virtsaamis- ja ulostamisongelmat, lantionpohjan laskeumat ja lantionpohjan alueen kipu.

Seksuaalineuvontaan ja seksuaaliterapiaan olet lämpimästi tervetullut mikäli sinulla on seksuaalisuuteen liittyviä mieltä askarruttavia asioita. Raskaus ja synnytys ovat elämää mullistavia hetkiä ja on luonnollista, että ne voivat vaikuttaa myös seksuaalisuuteen, parisuhteeseen, seksielämään ja kehonkuvaan. Vastaanotolle voit tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Olen kahden pienen lapsen äiti. Minulle liikunta ja urheilu ovat elämäntapa. Minulla on kilpaurheilutausta, mutta nykyään liikkumaan motivoi enemmän tavoite jaksaa arjessa ja olla hyvä kuntoinen äiti. Olen ohjannut liikuntaa kaikentasoisille liikkujille aina aloittelijoista urheilijoihin yli 20 vuoden ajan.

 • Fysioterapeutti AMK
 • Lantionpohjan toimintahäiriöiden ennaltaehkäisy ja hoito -täydennyskoulutus, Tamk
 • Muita lyhyempiä täydennyskoulutuksia liittyen äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjan fysioterapiaan
 • Seksuaalineuvoja, Tamk
 • Seksuaaliterapeutti, Sexpo
 • Ravitsemustieteiden perusopinnot, Helsingin avoin yliopisto
 • Personal trainer, FISAF
 • Liikuntaneuvoja, Varalan urheiluopisto
 • Happiest Baby -itkuisen vauvan rauhoitusmenetelmä, TAMK
 • Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan perus- ja jatkokoulutus
 • WHO:n imetysohjaajakoulutus
 • Purentalihasten käsittely -koulutus
Perhe-arte