Äitiysfysioterapia raskausaikana

(palvelu tauolla äitiysloman ajan!)

Äitiysfysioterapiasta saat apua raskausaikana turvallisen liikunnan ja harjoittelun suunnitteluun. Vastaanotolla voidaan myös auttaa aktiiviseen synnytykseen valmistautumisessa.

Raskausaikana kehossa tapahtuu monia fysiologisia muutoksia, jotka valmistavat kehoa luonnollisesti raskauden etenemiseen ja synnytykseen. Raskausaikana hormonaaliset tekijät ja muuttuva keho voivat aiheuttaa erilaisia tuki- ja elimistön vaivoja, kuten esimerkiksi lantion alueen, selän, niskahartiaseudun tai häpyliitoksen kipuja. Äitiysfysioterapia raskauden aikana ohjeistaa myös turvallisen liikunnan ja harjoittelun suunnitteluun.

Vastaanotolla voidaan auttaa synnytykseen valmistautumisessa, esim. rentouttamalla lantionpohjaa ja lantionaluetta yleisesti.

Palvelua Perhe-Arte Tampereella tekee Nuppu Zeitlin-Hult

Nuppu on koulutukseltaan fysioterapeutti, seksuaaliterapeutti, personal trainer ja liikuntaneuvoja. Hän on opiskellut myös ravitsemustieteitä. Fysioterapiassa Nuppu on erikoistunut äitysfysioterapiaan ja lantionpohjan fysioterapiaan. Nupun positiivinen, kannustava ja lämmin lähestyminen auttaa asiakasta löytämään omia vahvuuksiaan ja ratkaisuja toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja edistämiseksi.

Ensikäynti: 95€ / 75 min
Jatkokäynnit: 75€ / 50 min

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste