Raskauden 3d/4d – Ultraäänitutkimus

3d/4d tutkimuksissa saat ensimmäisen tuntuman uuteen perheenjäseneen.

Kätilön 3D/4D-ultraäänitutkimus on mahdollisuus tutustua ja vahvistaa sidettä tulevaan perheenjäseneenne. Hereillä ollessaan vauvat liikkuvat mahassa ja osoittavat jo ilmeillä ja liikkeillä persoonallisia tapojaan. Mm. isommille sisaruksille 3D/4D on ihana tapa konkretisoida vauvan saapumista perheeseen sekä päästä tutustumaan pienempään sisarukseen. Kätilön tekemä 3D/4D-ultraäänitutkimus ei ole rakenteiden tutkimus, mutta painoarvion tekeminen on kuitenkin mahdollista tutkimuksen aikana.

Sopiva aika 3D/4D-ultran tekemiselle on raskausviikoilla H24-28. Mitä enemmän viikkoja on kulunut, sen pehmeämpiä ja vauvamaisempia kuvista tulee. Huomioithan, että lääkärin tekemässä rakenteellisessa 3/4D-ultraäänitutkimuksessa sopivat raskausviikot ovat pienemmät kuin kätilön tekemässä vuorovaikutusta ja suhteen syntyä tukevassa 3D/4D -tutkimuksessa. Tutkimuksen aikana tallennetaan mahdollisuuksien mukaan sekä liikkuvaa kuvaa (4D) että pysäytyskuvia (3D). Meillä on mahdollista kokeilla myös 5D ultraa.

Tutkimuksesta ei ole mahdollista saada kelakorvausta.

Muistitikku sisältyy hintaan.

Jos kätilön arvion perusteella sikiön asento on ultran aikana niin haastava, ettei riittävästi kuvia saada, voi hän tarjota teille mahdollisuutta uusintatutkimukseen. Uusintakäynnin hinta on 50 €.

Kuvien laatuun ja määrään vaikuttaa aina useampi tekijä. Vaikuttavia tekijöitä ovat mm. sikiön asento, lapsiveden määrä, istukan paikka, raskausviikot sekä äidin vatsanpeitteiden paksuus.

Muistathan syödä ennen tutkimukseen tuloa, jotta vauva olisi hereillä tutkimuksen aikana.

132€ + toimistomaksu

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti: