Muut ultraäänitutkimukset

Ultraäänitutkimus toteutetaan rauhallisesti ja lämpimästi, asiakkaan toiveet huomioiden.

Joskus raskauden aikana tulee tilanteita jolloin haluaa varmistaa, että vauvalla on kaikki hyvin. Saattaa olla, ettet tunnista varsinaista konkreettista syytä, miksi tunnet olosi epävarmaksi. Meille Perhe-Artessa se on riittävä syy tulla vastaanotolle. Perhe-Arten kätilöt ja lääkärit ottavat tilanteesi kokonaisvaltaisesti huomioon ja pyrkivät lieventämään huoltasi ja auttamaan sinua mahdollisimman hyvin.

Syysi tulla ultraääneen kätilön tai lääkärin vastaanotolle voi olla painoarvio, tai vauvan vähäiset liikkeet. Joskus onnellisuus ja ilo raskaudesta on niin suurta, ettet malta odottaa seuraavaa kertaa, kun vauvan voi nähdä ruudulla. Entä vauvan sukupuoli? Sekin saattaa mietityttää ja jännittää. Autamme sinua silloinkin. Myös loppuraskaudessa synnytyksen lähestyessä voit tulla meille, niin tarkistetaan vauvan tarjonta.

Kätilön vastaanotolla tarkastelemme vauvan kasvua, tarjontaa, sydämen sykettä ja yleisvointia liikkeineen. Kätilöt eivät tarkastele sikiön rakenteita, eivätkä tee seulontaultraääniä. Lääkärin vastaanotolla voidaan tehdä tarkempaa diagnosointia vauvan terveydestä ja istukan toiminnasta. Mikäli olet epävarma siitä kenelle sinun kannattaa aikasi varata, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme, jotta löydät juuri sen palvelun joka on sinulle oikea.

Ota rohkeasti yhteyttä, olemme sinua varten.

69 € + toimistomaksu
Kaksoset 81€ + toimistomaksu

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste