AJANVARAUS
Perhe-arte

Seksuaaliterapia- ja neuvonta;

Seksuaaliterapia ja -neuvonta

Seksuaalineuvonnassa ja –terapiassa voidaan käsitellä luottamuksellisesti mieltä askarruttavia seksuaaliterveyteen liittyviä kysymyksiä sekä seksuaalisuuden ja seksielämän erilaisia haasteita ja teemoja.

VARAA AIKA

Seksuaalisuus on olennainen osa ihmisen elämää. Raskaus ja synnytys tuo monella naisella muutoksia oman kehon ja seksuaalisuuden kokemiseen ja pariskunnalla muutoksia seksielämään sekä parisuhteeseen. Tarkastelemme aihetta luonnollisesti juuri tästä raskauden, synnytyksen ja perheen näkökulmasta. Seksuaalineuvonnassa ja -terapiassa voidaan käsitellä luottamuksellisesti mieltä askarruttavia seksuaaliterveyteen liittyviä kysymyksiä sekä seksuaalisuuden ja seksielämän erilaisia haasteita ja teemoja. Vastaanotolle tulon syitä voivat olla esimerkiksi seksuaalinen haluttomuus, halujen eriparisuus, raskausajan seksuaalisuus, seksuaalisuus synnytyksen jälkeen, parisuhde raskausaikana ja synnytyksen jälkeen sekä parisuhteen seksuaalisuuteen liittyvät teemat. Muita tyypillisiä aiheita voivat olla toive raskaudesta, lapsettomuuden haasteet, sairauksien vaikutukset seksuaalisuuteen ja minäkuvaan sekä erilaiset lantionpohjan kivut kuten yhdyntäkipu.

 

Voit varata ajan matalalla kynnyksellä, eikä sinulla tarvitse olla varsinaisia ongelmia vaan haluat ymmärtää kehoasi ja seksuaalisuuttasi paremmin yhdessä elämänne suurimmista muutostilanteista. On luonnollista, että raskausaika, synnytys sekä muut suuret elämän muutokset vaikuttavat kehoon, mieleen ja seksuaalisuuteen. Seksuaalineuvonnan ja -terapian tarpeen, lähtökohdat ja tavoitteet asiakas määrittelee itse.

 

Vastaanotolle ovat tervetulleita kaiken ikäiset ihmiset sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Seksuaalineuvonta on yleensä lyhytkestoista. Seksuaaliterapia on puolestaan syvällisempää ja pidempikestoista työskentelyä asiakkaan tai asiakkaiden kanssa. Asiakkaan tarpeista ja toiveesta riippuen tapaamiskertoja sovitaan noin 1-5. Vastaanotolle voi tulla joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

 

Vastaanotolle tulon syitä voivat olla esimerkiksi:

  • haluttomuus tai halujen eriparisuus
  • sairauksien vaikutukset seksuaalisuuteen
  • raskausajan seksuaalisuus
  • seksuaalisuus synnytyksen jälkeen
  • parisuhteen seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset
  • seksuaalihäiriöt: kuten orgasmi- ja kiihottumisvaikeudet, erektio- ja orgasmihäiriöt
  • yhdyntäkivut
  • sukupuoli- ja seksuaali-identiteettiin liittyvä pohdinta

Kysy lisää!

0207 345 510

Tai lähetä viesti

    Toimipiste: