AJANVARAUS

Kevättä rinnassa!

4/5/2016

Talvi on ohi! Me oikeasti selvisimme taas pimeydestä, tuulesta ja tuiskusta. Aivan mahtavaa!

Nyt on se aika vuodesta kun kaikki uusi puhkeaa kukkaan, aurinko paistaa ja ihmiset tulevat kodeistaan ulos. Polkupyörät saapuvat katukuvaan, vaatetus kevenee ja lapset kirmaavat kaduilla. Entäs sitten tämä valon määrä? Tuntuuko sinustakin, että pursuat energiaa?

Toisille valo ja kevät tuovat puolestaan lieveilmiönä väsymyksen ja allergiat. Ne tylsät allergiat, jotka voivat pilata koko kevään nautinnon. Oikeastaan allergialääkkeet olisi pitänyt aloittaa jo ennen ensimmäisiä oireita. Mikäli reseptit ovat ehtineet vanhentua, niin aikoja yleislääkäreille on kivasti saatavilla etenkin nyt, kun meillä on useampi yleislääkäri rivissä.

Uusia tuulia puhaltaa kevättuulen mukana. Helsingin toimipisteemme on laajentanut toimintaansa niin, että uusi kätilömme Heli Hirvonen on hypännyt joukkoomme tällä viikolla. Heli toimii pääasiassa Helsingin toimipisteellä, mutta tarpeen tullen tulee myös Lahteen. Heli tekee yhtälailla 3/4D ultraääniä ja pitää Helsingissä yksityisen äitiysneuvolan vastaanottoa. Helille ajan voi varata normaalisti puhelimitse ja netin kautta tästä. Heli kertoo olevansa unelmatyössään ja se varmasti näkyykin Helin työotteessa.

Kevät on ollut omalla tavallaan kiireinen täällä meillä: suunnittelemme uusia kujeita lastenneuvolaa varten, toimintamme on laajentunut Helsinkiin ja lääkäreiden vastaanotoilla on vilskettä. Onneksi pahimmat flunssakaudet on takanapäin.

Kesää kohti mennessä onkin hyvä sanoa, että toimintamme säilyy suurin piirtein normaalina kesästä huolimatta. Joitain muutoksia saattaa aukioloihin tulla ja lääkäritkin tietysti lomailevat, joten vastaanottoaikoja on kesällä vähemmän. Tiedotamme näistä vielä erikseen.

Nyt ulos aurinkoon! Nautitaan tästä säästä, syödään jäätelöä, grillataan ja imetään kaikki auringonvalo talteen. Marraskuussa tätä taas kaivataan.

Eija

PALAA TAKAISIN