Muut ultraäänitutkimukset

Tehdäänkö painoarvio? Onko sinulla huolia raskauden etenemisestä? Meille voit tulla ultraääneen mistä syystä tahansa.

Joskus raskauden aikana tulee tilanteita jolloin haluaa varmistaa, että vauvalla on kaikki hyvin. Saattaa olla, ettet tunnista varsinaista konkreettista syytä, miksi tunnet olosi epävarmaksi. Meille Perhe-Artessa se on riittävä syy tulla vastaanotolle. Perhe-Arten kätilöt ottavat tilanteesi kokonaisvaltaisesti huomioon ja pyrkivät lieventämään huoltasi ja auttamaan sinua mahdollisimman hyvin.

Syysi tulla ultraääneen kätilön vastaanotolle voi olla painoarvio, tai vauvan vähäiset liikkeet. Joskus onnellisuus ja ilo raskaudesta on niin suurta, ettet malta odottaa seuraavaa kertaa, kun vauvan voi nähdä ruudulla. Entä vauvan sukupuoli? Sekin saattaa mietityttää ja jännittää. Autamme sinua silloinkin. Myös loppuraskaudessa synnytyksen lähestyessä voit tulla meille, niin tarkistetaan vauvan tarjonta.

Kätilön vastaanotolla tarkastelemme vauvan kasvua, tarjontaa, sydämen sykettä ja yleisvointia liikkeineen. Kätilöt eivät tarkastele sikiön rakenteita, eivätkä tee seulontaultraääniä. Mikäli haluat tarkempaa diagnosointia vauvan terveydestä ja istukan toiminnasta sinun on hyvä varata aika kätilön sijasta lääkärille. Mikäli olet epävarma siitä kenelle sinun kannattaa aikasi varata, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme, jotta löydät juuri sen palvelun joka on oikea sinulle.

Ota rohkeasti yhteyttä, olemme sinua varten.

77€ + toimistomaksu
Kaksoset 92€ +toimistomaksu

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste