AJANVARAUS
Perhe-arte

Synnytysvalmennus pienryhmässä

Kätilöpalvelut

Synnytysvalmennuksen tavoitteena on valmistautua ja antaa eväitä tulevaan synnytykseen sekä lapsivuodeaikaan.

VARAA AIKA

Ryhmässä pääset tapaamaan muita samassa elämän vaiheessa olevia perheitä, saat synnytyssalissa työskennelleiltä kätilöiltä mahtavan tietopaketin synnytyksestä ja siihen valmistautumisesta sekä kuulet äitiysfysioterapeutin ajatuksia synnytyksestä palautumisesta.

Synnytystä ei voi suunnitella, mutta siihen todellakin kannattaa valmistautua. Keräämällä reppuunne riittävän määrän tietoa ja taitoja, voitte synnytyksen aikana ammentaa sieltä juuri teille sillä hetkellä sopivia tapoja toimia. Valmennuksen jälkeen osaatte arvioida, missä vaiheessa synnytystä olette ja mitä vaihtoehtoja kivunlievitykseen on käytettävissä synnytyksen eri vaiheissa ja tilanteissa.

Käymme valmennuksen aikana läpi synnytyksen fysiologiaa, synnytykseen valmistautumista, kipua ja sen kohtaamista ja helpottamista, niin lääkkeettömästi kuin lääkkeillä. Ja puolisolle on luvassa konkreettisia vinkkejä siitä, kuinka auttaa synnyttäjää synnytyksen aikana ja olla aktiivisesti mukana oman lapsen syntymässä. Teemme ryhmässä myös pieniä konkreettisia harjoituksia etenkin kivunlievitykseen liittyen.

Valmennus toteutetaan pienryhmässä (max 4 pariskuntaa).

Varaa oma paikkasi soittamalla ajanvaraukseemme p. 0207 345 510 tai sähköpostilla perhe-arte@perhe-arte.fi.

Katso myös: Yksilöllinen synnytysvalmennus

Kysy lisää!

0207 345 510

Tai lähetä viesti

    Toimipiste: