Synnytyspelkokeskustelu

Synnytyspelkoon apua keskustelemalla.

Synnytys jännittää jokaista naista raskauden aikana. Jännitys ja pelko ovat normaaleja tunteita niin kauan, kun ne ovat hallittavissa. Pelko on osa ihmisen suojeluviettiä ja siksi hyvin inhimillinen ja normaali tunne. Silloin, kun pelko alkaa ottaa tilaa keskittymiskyvyltä tai hallitsemaan arkea, on kyse voimakkaasta synnytyspelosta.

Tärkeintä on saada apua ja tukea synnytyspelkoon. Perhe-Artessa kätilöt ovat kouluttautuneet synnytyspelon hoitoon. Omatahtinen prosessointi ja kokonaistilanteen läpikäyminen itselle sopivassa tahdissa on erittäin tärkeää loppuraskauden, synnytyksen kulun ja vuorovaikutuksen kehittymisen suhteen.

Milloin synnytyspelosta voi tulla keskustelemaan kätilön kanssa? Synnytyspelosta voi tulla keskustelemaan silloin, kun koet siihen tarvetta. Sinun ei tarvitse olla vielä raskaana tullaksesi Perhe-Arten kätilön vastaanotolle. Jos pelko tulevasta on jo ennen raskautta vallitseva, voit tulla tapaamaan kätilöä jo silloin. Synnytyspelosta voi puhua missä raskauden vaiheessa tahansa.

Tavoite on turvallinen raskaus, josta voit nauttia ja tutustua vauvaan jo raskausaikana ilman ahdistavaa pelkoa.

Uudelleensynnyttäjille suunnattu synnytyspelkoryhmä syksyllä 2023!

Syys-lokakuussa 2023 kokoontuu uudelleensynnyttäjille suunnattu synnytyspelkoryhmä. Ryhmä kokoontuu 5 kertaa. Osallistumismaksu 130€. Ryhmää vetävät terveydenhoitaja ja psykoterapeuttiopiskelija Heidi Erämaa sekä kätilö Kati Pinola. Ryhmän jäsenet valitaan elokuussa toteutettavien haastattelujen perusteella. Ilmoittautuminen haastatteluihin tai lisätietoja ryhmästä saat lähettämällä sähköpostia Heidille osoitteella heidi.eramaa@kktarvo.fi

99€ / 90 min

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste