Imetysklinikka

Perhe-Arten imetysklinikka on matalan kynnyksen palvelu, joka on suunniteltu ennaltaehkäisemään, tunnistamaan ja ratkaisemaan pieniä imetyksen haasteita.

Perhe-Arten imetysklinikka on matalan kynnyksen palvelu, joka on suunniteltu ennaltaehkäisemään, tunnistamaan ja ratkaisemaan pieniä imetyksen haasteita.

Imetysklinikka on 1h 45min pituinen ohjaustilanne, jossa mukana on kerralla maksimissaan neljä imettäjä- vauva paria. Ryhmä on suunniteltu 0-2kk ikäisille vauvoille ja ryhmään osallistumisen hinta on 30€.

Ryhmässä keskitytään niihin ohjaustarpeisiin mitkä ryhmäläiset kokevat sillä hetkellä tarpeelliseksi. Esim. oikea imuote, hyvä imetysasento, maidon riittävyys ja imetysluottamus. Imetyksestä ja sen haasteista keskustellaan yhdessä ryhmänä, mutta jokaisella on myös mahdollisuus kysyä itseään mietityttäviä kysymyksiä ja saada vinkkejä haasteellisiin tilanteisiin.

Samalla on mahdollisuus tavata muita imettäjiä ja vauvoja. Imetysklinikalle voit tulla myös silloin, vaikka imetyksessä ei olisikaan haasteita. Paikalle voi tulla hakemaan tukea ja vahvistusta imetystaipaleelle. Imetysklinikan jälkeen on myös mahdollista varata aika yksilöohjaukseen.

Mikäli imetyksessä on käytössä apuvälineitä (esim. rintakumi tai imetystyyny), on ne hyvä varata mukaan käynnille. Pitkäkestoisissa imetyshaasteissa suosittelemme aina varaamaan ajan yksilöohjaukseen.

Varaa paikkasi nyt:

Oman paikan imetysklinikalle voi varata soittamalla asiakaspalveluumme, Puh:  0207 345 510. Asiakaspalvelumme on avoinna: ma-to 8.30-16.00 ja pe 8.30-15.00.

Imetysklinikka Tampereella seuraavaksi:
19.10.22 klo 10
3.11 klo 10.30

Ryhmään osallistumisen hinta: 30€

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste