AJANVARAUS
Perhe-arte

Neuvolalääkäri

Gynekologia

Neuvolalääkärillä käydään raskauden aikana tarkastuksessa yleensä kaksi kertaa. Perhe-Artella neuvolalääkärinä toimii naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri.

VARAA AIKA

Gynekologi on raskaudenajan asiantuntija, jonka vastaanotolla saat vastauksen kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin. Oma kätilösi ohjaa sinua siinä, mihin ajankohtaan neuvolalääkärin käynnit kannattaa ajoittaa. Tyypillisimmin asiakkaamme käyvät neuvolalääkärillä keskiraskaudessa ja loppuraskaudessa. Mikäli sinulla on perussairauksia kannattaa ensimmäinen käynti olla jo alkuraskaudessa.

Gynekologimme tekee myös seulontaultraääniä. 1.trimesterin seulonnassa on hyvä ottaa huomioon, että sekä verikoe, että ultra on tehtävä samassa yksikössä. Et siis valitettavasti pysty yhdistämään julkisen puolen verikokeita yksityisen puolen ultraääneen. Varhaisraskauden yhdistelmäseulonnassa raskausviikolla 9-11 otetaan verikokeet (näytteenotto Helsingissä) ja ultraäänitutkimus ajoitetaan raskausviikolle 11-13, jolloin mitataan mm niskaturvotus.

Rakenneultraääni tehdään raskausviikoilla 18+0 – 21+6, mutta lääkärimme suosittelee hakeutumaan tähän tutkimukseen vasta rv20+0 – rv21+6. Rakenneultraäänessä voidaan todeta sikiön merkittävimmät rakennepoikkeavuudet.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään ajanvarauksien tekemisessä, kysy rohkeasti neuvoa.

Hinnasto

30min vastaanotto124€
45min vastaanotto159€
60min vastaanotto202€
Lääkärin ultraäänitutkimus119€
II-seulontaultraääni (rakenneultraääni)150€ + aikaperusteinen vastaanotto
VARAA AIKA PALAA TAKAISIN

Kysy lisää!

0207 345 510

Tai lähetä viesti

    Toimipiste: