fbpx

Raskauden 3D/4D – Ultraäänitutkimus

raja

3D/4D tutkimuksissa saat ensikuvan uudesta perheenjäsenestä.

Kätilön 3D/4D ultraäänitutkimuksessa on mahdollisuus tutustua ja vahvistaa sidettä tulevaan perheenjäseneenne. Hereillä ollessaan vauvat liikkuvat mahassa ja osoittavat jo ilmeillä ja liikkeillä persoonallisia tapojaan. Mm. isommille sisaruksille 3/4D on ihana tapa konkretisoida vauvan saapumista perheeseen sekä päästä tutustumaan pienempään sisarukseen. Kätilön tekemä 3/4D ei ole rakenteiden ultraäänitutkimus, mutta painoarvion tekeminen on kuitenkin mahdollista tutkimuksen aikana.

Sopiva aika 3D/4D-ultran tekemiselle on raskausviikoilla 22-28. Mitä enemmän viikkoja on kulunut, sen pehmeämpiä ja vauvamaisempia kuvista tulee. Huomioithan, että lääkärin tekemässä rakenteellisessa 3/4D ultraäänitutkimuksessa sopivat raskausviikot ovat pienemmät kuin kätilön tekemässä vuorovaikutusta ja suhteen syntyä tukevassa 3/4D tutkimuksessa. Tutkimuksen aikana tallennetaan mahdollisuuksien mukaan sekä liikkuvaa kuvaa (4D) että pysäytyskuvia (3D). Helsingissä on mahdollista kokeilla myös 5D ultraa.

Tutkimuksesta ei ole mahdollista saada kelakorvausta.

Muistitikku sisältyy hintaan.

Mikäli ultrakuvat ja videot eivät onnistu ensimmäisellä vastaanottokäynnillä,  halutessa voidaan tehdä uusintaultraus. Uusintaultrauksen hinta on 20€ (Lahti ja Helsinki) ja siihen varataan uusi aika.

Kuvien laatuun ja määrään vaikuttaa aina useampi tekijä. Vaikuttavia tekijöitä ovat mm. sikiön asento, lapsiveden määrä, istukan paikka, raskausviikot sekä äidin vatsanpeitteiden paksuus.

Lahti, Helsinki

Kysy lisää!

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Viesti