fbpx

Imetysohjaus

raja

Imetysohjauksen tavoitteena on edistää lapsen, äidin ja samalla koko perheen hyvinvointia. Me autamme sinut ohjatusti alkuun.

Imetyksen onnistumiseen liittyy paljon ulkopuolelta tulevia paineita. Epävarmuutta, pelkoja tai imetykseen liittyviä vaikeuksia on vaikea sanoa ääneen. Nykypäivän vaatimusten keskellä epäonnistunut imetys koetaan huonona äitiytenä. Äitiys itsessään on niin suuri käsite ja siinä täydellisesti onnistuminen lisää naiseen kohdistuvia paineita merkittävästi.
Imetykseen liittyvät vaiheet ja kasvukivut ovat täysin inhimillisiä.

Sekä sinä äitinä että vauvasi opettelette hyvää imuotetta, imetykseen liittyvää teidän välistänne vuorovaikutusta, viestien tulkitsemista. Lisäksi imetys muuttuu vauvan kasvaessa ja siinä on erilaisia vaiheita. Kipukynnyksiä, ajatuksia, epävarmuuksia voi tulla missä kohtaa imetyksen kaarta tahansa. Autamme sinua kaikissa vaiheissa.

Perhe-Arten kätilöt ovat kouluttautuneet imetysohjaukseen. Autamme sinua kotikäyntien muodossa tai voitte tulla vauvan kanssa vastaanotolle. Jos jäit miettimään asiaa ja haluaisit kysyä lisää, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Lahti, Helsinki

Kysy lisää!

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Viesti