fbpx

Äitiysneuvolan palvelut

raja

Äitiysneuvola, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa raskauteen
ja äitiyteen liittyvissä asioissa.

Perhe-Arten äitiysneuvola tarjoaa laadukkaat ja yksilölliset neuvolapalvelut koko perheelle. Perhe voi valita raskauden seurannan toteutettavaksi kokonaan yhteistyössä Perhe-Arten kätilön kanssa tai täydentää palveluillamme julkista terveydenhuoltoa. Perhe-Artella on äitiysneuvola, jonne on mukavaa tulla ja jossa sinut kohdataan yksilönä ja henkilökohtaisesti. Pyrimme siihen, että tekisit koko neuvolamatkan saman kätilön kanssa. Tervetuloa!

Alkuraskauden ultraäänitutkimus

Sikiön elonmerkit nähdään normaalissa raskaudessa usein jo kuudennella raskausviikolla, kuukautisten ollessa kaksi viikkoa myöhässä. Alkuraskauden ultraäänitutkimus kertoo varhaisraskaudessa raskauden sijainnin, sikiöiden lukumäärän ja raskauden keston.

Lahti, Helsinki

Lääkärin seulonta -ultraäänitutkimukset

Varhaisraskauden yhdistelmäseulonnassa raskausviikolla 9-11 otetaan raskaana olevalta verinäyte. Yleinen ultraäänitutkimus ajoitetaan raskausviikolla 11-13, jolloin mitataan niskaturvotus. Rakenneultraäänitutkimus tehdään raskausviikoilla 18-21. Siinä tutkitaan sikiön elimet järjestelmällisesti ultraäänellä.

Lahti

Kätilön 3D/4D -ultraäänitutkimus

Kätilön 3D/4D ultraäänitutkimus on mahdollisuus tutustua ja vahvistaa sidettä tulevaan perheenjäseneenne. Tutkimuksen aikana tallennetaan mahdollisuuksien mukaan liikkuvaa kuvaa, että pysäytyskuvia.

Lahti, Helsinki

Muut ultraäänitutkimukset

Joskus raskauden aikana tulee tilanteita jolloin haluaa tarkastaa, että vauvalla on kaikki hyvin. Perhe-Arten kätilö ja lääkärit ovat käytettävissänne kaikissa tilanteissa, olipa kyse sitten neuvolalääkärin vastaanotosta, painoarviosta, sikiön liikkeistä tai jostakin muusta mieltänne askarruttavasta asiasta.

Lahti, Helsinki

TENS – Apua synnytyskipuihin!

Vuokraamme TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation) -laitetta, joka on erityisesti synnytyskivunlievitykseen suunniteltu. Laite on pieni ja siinä on pieni patterikäyttöinen ohjain, josta lähtee sähkövirtaa ohuiden johtojen kautta selkään kiinnitettäviin elektrodeihin.

Lahti, Helsinki

Imetysohjaus

Imetysohjaus auttaa imetyksen ongelmatilanteissa. Neuvojina toimivat koulutetut imetysohjaajat, joille myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Voit kääntyä äitiysneuvolamme puoleen missä tahansa imetykseen liittyvässä asiassa.

Lahti, Helsinki

Synnytysvalmennus

Tulevaan synnytykseen valmistautuminen on tärkeä osa vanhemmiksi kasvua. Synnytysvalmennus sisältää pariskunnan/synnyttäjän tarpeista riippuen 2-4 käyntikertaa ja valmennuksen sisältöä voidaan kohdentaa parin omien tarpeiden mukaan. Myös ryhmässä tapahtuvat synnytysvalmennukset ovat mahdollisia.

Lahti, Helsinki

Synnytyspelkokeskustelu

Tärkeintä on saada apua ja tukea synnytyspelkoon. Perhe-Artessa kätilöt ovat kouluttautuneet synnytyspelon hoitoon. Omatahtinen prosessointi ja kokonaistilanteen läpikäyminen itselle sopivassa tahdissa on erittäin tärkeää loppuraskauden, synnytyksen kulun ja vuorovaikutuksen kehittymisen suhteen.

Lahti, Helsinki

Äitiysneuvolaseuranta

Perhe-Arten äitiysneuvola tarjoaa laadukkaat ja yksilölliset neuvolapalvelut koko perheelle. Perhe voi valita raskauden seurannan toteutettavaksi kokonaan yhteistyössä Perhe-Arten kätilön kanssa tai täydentää palveluillamme julkista terveydenhuoltoa.

Lahti, Helsinki

EmeTerm Pahoinvointiranneke

EmeTerm pahoinvointiranneke on Tens-tekniikkaan perustuva laite, jonka käyttö pahoinvoinnin estämisessä perustuu vuosituhansia tiedossa olleen ranteen pahoinvointipisteen stimuloimiseen.

Lahti, Helsinki