Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä ja tehokas tapa helpottaa yleisimpiä vauva-ajan ongelmia.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä ja tehokas tapa helpottaa yleisimpiä vauva-ajan ongelmia (esim. uniongelmat, koliikki, vatsavaivat, pulauttelu, kehon kireystilat). Hieronnassa yhdistyy vauvahieronnan miellyttävät otteet sekä vyöhyketerapiasta tuttujen heijastealueiden (vauvoilla erityisesti jalkapohjissa) hoito. Hierontaan voi tulla myös, vaikka vauvalla ei mitään oireita olisikaan, sillä hoito on vauvalle usein erittäin rentouttava.

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan vaikutuksia:

  • rentoutuminen
  • lihaskireydet helpottavat
  • aineenvaihdunta paranee
  • hengitys syvenee ja unen laatu paranee
  • vastustuskyky paranee
  • kipu- ja särkytilat helpottavat
  • stressi vähenee
  • mieliala kohenee

Synnytys on vauvalle valtava muutos ja rankka kokemus, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Loppuraskaus, synnytys ja kulku ahtaan synnytyskanavan läpi aiheuttavat vauvan päälle ja niskalle kovaa painetta. Tämän alueen lihaskireydet voivatkin olla vauvan oireilun taustalla. Vauva saattaa kokea muutoksen vuoksi myös stressiä ja oireilla sitä fyysisesti. Myös äidin stressi voi vaikuttaa vauvaan.

Hoitoa varten varataan 45min, mutta hoitoaika on noin 30min. Käynti etenee vauvan ehdoilla. Ensimmäisellä hoitokerralla aikaa menee myös vanhemman haastatteluun, jossa selvitetään mahdollisia oireita ja niiden taustoja. Parhaan hoitotuloksen saamiseksi suositellaan 3-5 kerran sarjahoitoa.

Vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan voi tulla, kun vauva on kaksiviikkoinen. Esteenä hoidolle ovat vauvan kuume, antibioottikuuri, jokin tulehdus tai ihon infektio. Rokotusten jälkeen on hyvä pitää 3-5 välipäivää ennen hierontaa.

Palvelua Perhe-Arte Tampereella tekee Nuppu Zeitlin-Hult

Nuppu on koulutukseltaan fysioterapeutti, seksuaaliterapeutti, personal trainer ja liikuntaneuvoja. Hän on opiskellut myös ravitsemustieteitä. Fysioterapiassa Nuppu on erikoistunut äitysfysioterapiaan ja lantionpohjan fysioterapiaan. Nupun positiivinen, kannustava ja lämmin lähestyminen auttaa asiakasta löytämään omia vahvuuksiaan ja ratkaisuja toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja edistämiseksi.

Asiointi onnistuu myös englanniksi!

45 min / 55€
3 x sarjahoito / 150€

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste