Vuorovaikutusta tukeva imetysohjaus

Oman lapsen ruokinta - niin tavallinen, hurjan tärkeä ja monenlaisia tunteita herättävä asia. Tällä vastaanotolla asiaa lähestytään lempeydellä, toiveitasi kuunnellen ja Sinua tavoitteissasi tukien, keskittyen erityisesti sinun ja vauvasi väliseen kiintymyssuhteeseen.

Oman lapsen ruokinta –  niin tavallinen, hurjan tärkeä ja monenlaisia tunteita herättävä asia. Tällä vastaanotolla asiaa lähestytään lempeydellä, toiveitasi kuunnellen ja Sinua tavoitteissasi tukien, keskittyen erityisesti sinun ja vauvasi väliseen kiintymyssuhteeseen. 

Vastaanotolle voit tulla jo odotusaikana, jolloin voidaan keskustella odottavan äidin imetystoiveesta, saat ohjausta imetykseen valmistautumiseen ja tukea sujuvan imetyksen edistämiseen vauvan syntymän jälkeen. Odotusaikana käydään läpi perustietoa imetyksestä, imetysasentoja ja hyvän imuotteen periaatteita. Valmistautumisen keskiössä on sinun ja vauvasi välisen vuorovaikutuksen ja kiintymyssuhteen vahvistaminen.

Vauvan syntymän jälkeen vastaanotolla saat imetysohjausta sinun ja vauvasi yksilöllisen tarpeen mukaan. Vuorovaikutusta tukevassa imetysohjauksessa kiinnitetään erityistä huomiota kiintymyssuhteeseen äidin ja lapsen välillä: Työskentelyn pohjana on varhaisen vuorovaikutuksen tukeminen ja hoito, jossa imetys tai vauvantahtinen pulloruokinta toimii yhtenä ainutlaatuisena kiintymyksen syventämisen paikkana.

Vuorovaikutusta tukeva imetysohjaus sopii parhaiten Sinulle, jolla on taustalla aiempi imetyspettymys tai olet kokenut imetyksen haastavana mutta haluat yrittää imettää, tai sinulle, jolle raskaus on ollut syystä tai toisesta haastava, ja Sinun on ehkä ollut vaikea muodostaa mielikuvia vauvasta.

Huom.! Nimestään huolimatta vastaanotolla käydään halutessasi myös vauvantahtisen pulloruokinnan perusasiat.

Tutustu myös: Imetysohjaus

120€/ 60min

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste