Raskausajan hieronta

Raskausaikana naisen keho käy läpi valtavia muutoksia, jotka saattavat ilmetä erilaisina kiputiloina ja oireina ympäri kehoa.

Raskausaikana naisen keho käy läpi valtavia muutoksia, jotka saattavat ilmetä erilaisina kiputiloina ja oireina ympäri kehoa. Erityiselle kuormitukselle muuttuvassa kehossa joutuvat niska- ja hartiaseutu, selkä sekä lantionalue. Myös liitoskipuja voidaan helpottaa raskaushieronnan avulla.

Raskausaikana erilaisia kiputiloja ja jännityksiä voidaan hoitaa hieronnan avulla. Hieronnalla voidaan myös lisätä imunestekiertoa ja näin helpottaa turvotuksia. Hieronta-asennot on huomioitu siten, että odottavalla äidillä on hyvä ja rento olla.

Synnytyksen lähestyessä raskaushieronta voi myös auttaa synnytykseen valmistautumisessa, sillä hoidolla voidaan mm. rentouttaa ja tehdä tilaa lantionalueelle. Tarvittaessa myös lantionpohjan kireydet huomioidaan raskaushieronnassa. Purentalihasten jännittyneisyys voi olla yhteydessä lantionpohjan kireyteen, joten kasvojen alueen käsittely voidaan sisällyttää raskaushierontaan.

45min / 55€
75min / 75€

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste