Lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutus

(palvelu tauolla äitiysloman ajan!)

Lantionpohjan lihakset kuuluvat keskivartalon tukilihaksiin ja ne osallistuvat kehon, ryhdin ja sisäelinten kannatteluun.

Lantionpohjan lihakset kuuluvat keskivartalon tukilihaksiin ja ne osallistuvat kehon, ryhdin ja sisäelinten kannatteluun. Lisäksi lantionpohjan lihakset vaikuttavat seksuaaliseen nautintoon sekä virtsaamiseen ja ulostamiseen. Lantionpohjan toimintahäiriö voi ilmetä missä elämän vaiheessa tahansa, mutta raskausaika ja synnytys altistavat lantionpohjan ongelmille. Virtsan, ilman tai ulosteen pidätysongelmat, kipu tai paine lantionpohjassa ovat esimerkiksi lantionpohjan ongelmia, joihin voidaan vaikuttaa fysioterapian keinoin raskausaikana tai synnytyksen jälkeen.

Lantionpohjan lihakset voivat olla liian kireät, heikot tai niitä voi olla vaikea tunnistaa tai aktivoida oikein.

Palvelua Perhe-Arte Tampereella tekee Nuppu Zeitlin-Hult

Nuppu on koulutukseltaan fysioterapeutti, seksuaaliterapeutti, personal trainer ja liikuntaneuvoja. Hän on opiskellut myös ravitsemustieteitä. Fysioterapiassa Nuppu on erikoistunut äitysfysioterapiaan ja lantionpohjan fysioterapiaan. Nupun positiivinen, kannustava ja lämmin lähestyminen auttaa asiakasta löytämään omia vahvuuksiaan ja ratkaisuja toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja edistämiseksi.

Ensikäynti: 95€ / 75 min
Jatkokäynnit: 75€ / 50 min

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste