AJANVARAUS
Perhe-arte

Keskiraskauden ultraääni (rv 13-30)

Kätilöpalvelut
VARAA AIKA

Joskus raskauden aikana tulee tilanteita, jolloin haluaa varmistaa, että vauvalla on kaikki hyvin. Saattaa olla, ettet tunnista varsinaista konkreettista syytä, miksi tunnet olosi epävarmaksi. Meille Perhe-Artessa se on riittävä syy tulla vastaanotolle. Kätilömme ottavat tilanteesi kokonaisvaltaisesti huomioon, pyrkivät auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja helpottavat huoltasi mahdollisimman hyvin.

Syysi tulla ultraääneen kätilön vastaanotolle voi olla vauvan kasvun arvio tai vähäiset liikkeet. Joskus onnellisuus ja ilo raskaudesta on niin suurta, ettet malta odottaa seuraavaa kertaa, kun vauvan voi nähdä ruudulla. Entä vauvan sukupuoli? Sekin saattaa mietityttää ja kiinnostaa. Autamme sinua silloinkin.

Kätilön vastaanotolla tarkastelemme vauvan kasvua, tarjontaa, sydämen sykettä ja yleisvointia liikkeineen. Kätilöt eivät tarkastele sikiön rakenteita, eivätkä tee seulontaultraääniä. Mikäli haluat tarkempaa diagnosointia vauvan terveydestä ja istukan toiminnasta sinun on hyvä varata aika kätilön sijasta lääkärille. Mikäli olet epävarma siitä kenelle sinun kannattaa aikasi varata, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme, jotta löydät juuri sen palvelun, joka on oikea sinulle.

Ota rohkeasti yhteyttä, olemme sinua varten.

Kysy lisää!

0207 345 510

Tai lähetä viesti

    Toimipiste: