Perhe-Arten yksityinen äitiysneuvola hakee KÄTILÖITÄ Tampereelle.

Perhe-Arte on vuonna 2013 perustettu yritys, jonka äitiysneuvolatoiminta laajentui Helsinkiin vuonna 2016. Arvojamme ovat lämminhenkisyys, avoimuus ja perhekeskeisyys, haluamme olla aidosti ja sydämellä asiakkaidemme tukena. Vastataksemme kasvavaan kysyntään laajennamme avaamalla toimipisteen Tampereelle ja haemme nyt lisävahvistuksia Tampereen tiimiimme. Avoinna on kaksi kokoaikaista kätilön työsuhdetta.

Jos koet omassa työssäsi tärkeänä asiakkaan aidon kohtaamisen, naiseuden tukemisen ja raskauden aikaisen kätilötyön ja haluat tehdä työsi itsenäisesti, olet rohkea sekä haluat kehittää itseäsi, tämä saattaa olla sinun työpaikkasi. Kokemus ultraäänitutkimusten tekemisestä on eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta työskennellä Tampereen toimipisteessämme pienessä ja mukavassa työyhteisössämme. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus YSTEA TES mukainen ja lisäksi yrityksessämme on käytössä yksityisen sektorin kilpailukykyiset edut. Työhön perehdytetään ja perehdyttäminen jakaantuu Tampereen ja Helsingin toimipisteiden välillä. Työnantaja vastaa kustannuksista toisella paikkakunnalla oleskelun aikana.

Lisätietoja antaa:

Maiju Starck, kätilö & perustaja
p. 020 734 5516
maiju@perhe-arte.fi

Hakemukset & CV sähköpostitse 12.5. 2021 kello 16 mennessä osoitteeseen: maiju@perhe-arte.fi

Työn aloitus sopimuksen mukaan lähikuukausina.