Messut purkissa, kesää kohti!

Kuukausi on vierähtänyt lapsimessuista. Tapahtuma oli vilkas ja meille ensimmäinen tämän kokoluokan tapahtuma. Ja kyllähän se jännitti. 🙂 Lauantaina juuri ennen ovien aukeamista kävin hakemassa aamukahvin kioskista. Takana oli jono muita näytteilleasettajia, kaikki yhtä malttamattomia vilkkaimman messupäivän käynnistyessä. Se jännitys – täysi kahvimuki… ( tässä kohtaa taustalla soi leffamainen musa ja kuva hidastuu ja minä huudan pääni sisällä…..ooouuuuu-nooouuuuu… ). Ja kyllä, siihen se levisi kahvimukillinen kioskin rouvan kahvipisteelle. Siellä sitten siirreltiin sokereita, hunajaa, lusikoita, teepusseja turvaan ja yritettiin kuivata pöytää kuivaksi. Niska punaisena mietin sitä jonoa selän takana. Onneksi näytteilleasettajien kesken oli hyvä yhteishenki. Kuulin takaa huikkauksen ”ei hätää, mä tein ton eilen!”. 😀 Kioskin rouva vinkkasi silmää selän takana olevalle muikealle tyypille ja vahvisti tarinan todeksi.

Ennen tätä kahviepisodia seikkailin torstaina Töölössä noiden meidän P-E-R-H-E-pallojen kanssa. En lähtenyt ilmaan, mutta sain osakseni huvittuneita katseita. Meinasi tulla siinäkin asiassa ERHE, sillä kirjain-P oli yön aikana lässähtänyt kasaan.  Onneksi saimme uuden tilaisuuden tejdä Erheestä Perhe, kun tuore P-kirjain toimitettiin perjantaina messuille.

Messujen saldoa: kaikki ihanat Perhe-Arten ekokassit jaettiin messukävijöille. Toivottavasti olet tykännyt kassistasi, mulla se toimii hyvänä kauppakassina. Oli kiva nähdä kassin keikkuvan messukävijöiden olalla. Lisäksi meni tietysti esitteitä ja messutarjoukset ultraääniin herättivät mukavasti kiinnostusta. Sitä myötä Mäkitorpantielle onkin ilmaantunut uusia tuttavuuksia. Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat, kätilöt ovat palveluksessanne!

Elinan kanssa todettiin jalkojen olevan hellää muusia sunnuntai-iltana. Kotiin oli lähetetty jo ennakkotilaus jalkahieronnasta, mikä tuntui NIIN hyvälle. Mutta hymyillen ja lämmöllä tapahtumaa muistelimme hellistä jaloista huolimatta. 🙂 Ja suuri kiitos kaikille asiakkaille, jotka piipahtivat ständillä moikkaamassa meitä. Kätilön työhön kuuluu se, että perheen kohtaa vain tietyssä vaiheessa raskautta. Nyt saimme vaihtaa kuulumisia ja nähdä pieniä ihmisenalkuja vaunuissaan ja vanhempiensa syleissä. Masuasukit ihmettelivät messutohinaa ja muutamasta tunnisti tuttuja piirteitä 3/4D-kuvauksista. Kiitos tästä!

Messujen jälkeen kävin hakemassa aurinkoenergiaa Barcelonasta. Onneksi aurinko ja lämpö vihdoin tuli myös tänne!

Nautitaan auringosta,

<3 Heli