fbpx

Laitteiden vuokrausehdot

EmeTerm Pahoinvointiranneke tai Elle Tens

 

Vuokranantajana toimii Lahden Lääkärikeskus Oy, PERHE-ARTE.

Vuokraaja hyväksyy vuokratessaan vuokrausehdot.

Vuokratut tuotteet ovat vuokranantajan omaisuutta eikä niitä saa vuokrata, lainata tai luovuttaa edelleen kolmannelle osapuolelle. Vuokraaja on vastuussa tuotteen käytöstä ja laitteen kunnon tarkistamisesta vuokra-ajan jälkeen. Vuokranantaja ei ole vastuussa laitteen käytön aikana tapahtuvista vahingoista tai tuotteen aiheuttamista vahingoista.

Laitteiden vuokrahinnat vaihtelevat vuokran keston mukaan. Hinnat ovat nähtävissä internet sivuillamme (www.perhe-arte.fi).  Laitteitta vuokrataan kokonaisina viikkoina alkaen vuokraviikon maanantaista. Mikäli vuokraaja palauttaa laitteen ennen vuokra-aikansa päättymistä, vuokranantaja ei ole velvollinen korvaamaan lyhentynyttä vuokra-aikaa.

Laite noudetaan joko Perhe-Arten Lahden tai Helsingin toimipisteeltä. Laitetta noudettaessa on mahdollisuus lyhyeen käyttöopastukseen. Elle Tens vuokra-aika minimissään 4 vkoa ja maksu suoritetaan laitetta noudettaessa. Mahdollisten ylimääräisten lisäviikkojen maksu tapahtuu laitetta palauttaessa.

Laite palautetaan viimeistään viimeistä omaa vuokraviikkoa seuraavana maanantaina klo 9 mennessä.

EmeTerm Pahoinvointirannekkeen maksu suoritetaan laitetta palauttaessa kertyneen vuokra-ajan pituuden mukaisesti täysinä vuokraviikkoina.

Laitteiden tulee olla hyvässä kunnossa palautuksen hetkellä ja vuokrauskelpoisia edelleen. Mahdollisista rikkoutumisista tai vaurioitumisesta tulee ilmoittaa pikimmiten vaurion syntymisen jälkeen, mutta aina viimeistään palautustilanteessa. Mikäli tuote on kadonnut tai rikkoutunut, on vuokraaja velvollinen korvaamaan laitteen hinnan täysimääräisenä vuokranantajalle.