Lasten fysioterapia

Lasten fysioterapiassa vanhempien huoli vauvasta tai lapsesta on aina läsnä. Vastaanotolla etsitään usein syitä oireille ja konkreettisia keinoja, joiden avulla huoli helpottaa.

Lasten fysioterapiassa vanhempien huoli vauvasta tai lapsesta on aina läsnä. Vastaanotolla etsitään usein syitä oireille ja konkreettisia keinoja, joiden avulla huoli helpottaa. Joskus lapsen liikkumisen taidot eivät etene toivotulla tavalla tai liikkuminen on epäsymmetristä, tällöin lasten fysioterapeutti ohjaa sopivia keinoja ja harjoituksia lapsen kehityksen tueksi. Lapsen liikkumisen haasteiden tai liikkumattomuuden kanssa ei kannata jäädä odottelemaan.
Joskus lapsen liikkuminen, erilaiset kiputilat tai vauvan masuvaivat huolestuttavat vanhempia. Lasten fysioterapiassa etsitään syitä oireille, helpotetaan huolta ja löydetään konkreettisia ratkaisuja tilanteeseen.
Lasten fysioterapiassa harjoitellaan mm. vauvojen ja taaperoiden kanssa uusia taitoja tai symmetristä liikkumista, etsitään keinoja lapsen jalkakipujen lievittämiseksi ja harjoitellaan liikkumista tapaturman jälkeen. Kasvuiässä erilaiset kiputilat mm. alaraajoissa ovat hyvinkin yleisiä. Tällöin fysioterapiasta on useimmiten apua.

Lasten fysioterapiaan tulon yleisimpiä syitä ovat:

  • Vauvan epäsymmetriset kehon asennot tai liikkuminen
  • Vauvan masuvaivat tai itkuisuus
  • Lapsen jalkakivut tai huoli jalkojen asennosta
  • Lapsen liikkumisen haasteet
  • Nuoren päänsärky, selkäkipu tai muut fyysiset oireet
  • Murtumien tai tapaturman jälkeinen kuntoutus
  • Varvistus

Palvelua Perhe-Artella tekee fysioterapeutti Iiris Sipi

Iiris on koulutukseltaan fysioterapeutti ja erikoistuu tällä hetkellä lasten psykofyysiseen fysioterapiaan. Kuten täydennyskoulutuksistakin voi päätellä on Iiriksellä vahva kiinnostus juuri lasten ja nuorten asioihin. Fysioterapeuttina hän on positiivinen ja ratkaisuja etsivä ammattilainen, jota on helppo lähestyä.

lasten fysioterapia, Iiris Sipi

Lasten fysioterapia, Iiris Sipi

 

65€ / 45min

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste