Kätilön vastaanotto

Jos kaipaatte tukea tai lisäseurantaa raskauteen, voitte varata ajan kätilön vastaanotolle. Käynnin sisältö muodostuu tarpeidenne mukaisesti. Kätilön vastaanotolla saatte kiireettömän, monipuolisen ja yksilöllisen ohjauksen.

Raskaus on yksi merkityksellisimmistä matkoistanne elämänne aikana. Kasvatte vastaanottamaan perheenne uuden jäsenen. Odotuksen aikana mielessä on monesti paljon kysymyksiä ja huoli nostaa herkästi päätään. Meille Perhe-Artelaisille on ensiarvoisen tärkeää, että saatte apua ja tukea raskauteen, synnytykseen, imetykseen ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa.
Jos kaipaatte tukea tai lisäseurantaa raskauteen, voitte varata ajan kätilön vastaanotolle. Käynnin sisältö muodostuu tarpeidenne mukaisesti. Halutessanne tapaatte jokaisella käyntikerralla saman kätilön. Kätilön vastaanotolla saatte kiireettömän, monipuolisen ja yksilöllisen ohjauksen. Sisällytämme käyntiin myös ultraäänitutkimuksen, jos sitä toivotte. Voimme käsitellä huolianne raskauteen tai tulevaan synnytykseen liittyen tai yleisesti keskustella raskaudenkulusta ja seurannasta. Teemme myös tarvittaessa äitiysneuvolaseurantaan kuuluvat perusmittaukset.

Vastaanotolle hakeudutaan muun muassa näistä syistä:

  • huoli raskauden kulusta
  • kehoon liittyvät muutokset
  • raskaus-ajan ravitsemus tai liikunta
  • edellisen synnytyksen läpikäyminen
  • tulevaan synnytykseen liittyvät pelot
  • vauva-arkeen tai imetykseen valmistautuminen
  • vanhemmaksi kasvuun liittyvät tunteet

Kätilön vastaanotto täydentää julkisen puolen äitiysneuvolaseurantaa ja on oiva keino päästä keskustelemaan mieltä askarruttavista asioista. Ultraäänitutkimuksen ansiosta pääsette halutessanne myös tervehtimään pikkuista. Huomioittehan, että Perhe-Arten kätilöt eivät tee seulontaultraäänitutkimuksia.

Kätilön vastaanotto 60 min / 69€+ toimistomaksu
Kätilön vastaanotto 60 min sis. ultra / 94€ + toimistomaksu

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste