Geriatri

GERIATRIN PUHELINAJAT!

Koronatilanne aiheuttaa monissa ikäihmisissä huolta ja olemme ilokseme huomanneet, että kotona olon ohjetta noudatetaan hienosti. Monilla teistä on kuitenkin omaan terveyteen liittyviä asioita mielessä, jotka olisi hyvä saada hoidettua. Geriatrimme Ulla Parviainen on käytettävissänne vallitsevan tilanteen vuoksi myös puhelimitse. Mikäli arvioitte, että asianne on kiireetön ja hoidettavissa puhelimitse, on tämä palvelu juuri sopiva teille. Voitte varata puhelinajan soittamalla asiakaspalveluumme p. 0207 2345 510.

Koronaan liittyvää neuvontaa emme anna, näissä asioissa olkaa hyvä ja olkaa yhteydessä julkisen puolen tarjoamiin neuvontanumeroihin.

 

Geriatri on ikääntyvien erikoislääkäri, joka tekee kokonaisvaltaista terveydentilan ja toimintakyvyn arviointia sekä hoitaa erilaisissa ikääntymiseen liittyvissä oireissa ja sairauksissa.

Geriatrisesta asiantuntemuksesta hyötyvät etenkin monisairaat ikäihmiset, jotka käyttävät paljon lääkkeitä tai kärsivät muistihäiriöistä.

Vastaanotolla lääkäri tekee hoitosuunnitelman, johon sisältyy lääkityksen kokonaisarviointi sekä tasapainon löytäminen lääkityksen haittojen ja hyötyjen välillä. Laboratorio- sekä kuvantamistutkimukset täydentävät tarvittaessa hoitosuunnitelmaa.

Kokonaisvaltaisessa hoidossa tavoitellaan parasta mahdollista elämänlaatua hoitamalla oireita hyvin ja säilyttämällä potilaan itsenäinen toimintakyky mahdollisimman pitkään. Psyykkisten ja sosiaalisten tekijöiden huomiointi fyysisen kunnon ohella on tärkeä osa hoitosuunnitelmaa.

Geriatri tekee kuntoutusarvioita ja kirjoittaa lausuntoja mm. laajennetuista ajokorttilausunnoista, lääkekorvauksista, omaishoidontuesta, edunvalvonnasta ja kuljetustuesta.

Tarvittaessa geriatri ohjaa potilaan hoitoon muille erikoisaloille.

Geriatrin vastaanotolla hoituvat myös ajokorttitodistukset!

 

20min 82€
30min 94€
45min 124€
60min 160€

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti: