Äitiysneuvolaseuranta

Perhe-Arten äitiysneuvola tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiä neuvolapalveluita koko perheelle.

Äitiysneuvolaseurannan puoleen voit kääntyä kaikissa raskauteen liittyvissä asioissa.

Raskaus on yksi merkityksellisimmistä matkoistanne elämänne aikana. Kasvatte vastaanottamaan perheenne uuden jäsenen. Odotuksen aikana mielessä on monesti paljon kysymyksiä ja tulevaa kannattaa suunnitella. Perhe-Arten äitiysneuvola tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiä neuvolapalveluita koko perheelle. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saatte apua ja tukea raskauteen, synnytykseen, imetykseen ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa. Sinulla on mielessäsi ehkä ne omat kysymyksesi ja me osaamme ottaa puheeksi nekin asiat, joita et osannut kysyä.

Raskauden seurannastasi huolehtii oma kätilösi. Neuvolaseurannan perustana on THL:n suositukset ja niiden pohjalta jokaiselle perheelle luodaan juuri heille sopiva neuvolaseuranta. Kätilömme vastaanotolla saat monipuolisen ja yksilöllisen ohjauksen raskausajan erilaisiin tilanteisiin. Kuljemme kanssanne raskauden ajan tarjoten monipuolista tietoa ja autamme valmistautumaan synnytykseen. Raskausaikana pyrimme tarjoamaan teille myös vinkit synnytyksestä palautumiseen ja vauva-arkeen asettumiseen. Seulontaultrat toteutuvat kauttamme julkisen puolen kanssa yhteistyössä ja ne ovat teille maksuttomia. Raskaus ajan verinäytteiden osalta teitä palvelee Lahdessa Perhe-Arten oma näytteenotto

Halutessanne voitte myös hyvin yhdistää julkisen ja yksityisen palveluita ja hyödyntää äitiysneuvolaamme täydentävien käyntien muodossa.

Äitiysneuvolan ensikäynti 90min / 82€ + toimistomaksu
Äitiysneuvolan uusintakäynti 60min / 69€

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste