Joulu on jo ovella!

Lucianpäivän aamuna töihin lähtiessäni taivaanrannassa oli kaunis punertava valonkajo. Oli vielä sinistä ja hämärää. Maa oli huurteessa, seitinohuen vaalean hunnun peitossa. Pihapuun marjat olivat jo syöty, mutta pulleamasuiset linnut istuskelivat vielä puun oksilla toiveikkaina. Taivaanrannan valosta minulle tuli mieleen Lucianpäivä. Joulua kohden mennään! Miten se onnistuukin yllättämään vuosi vuodelta nopeammin ja nopeammin.

Meillä Perhe-Artella on ollut päällä varsinaist joulukiireet. Lahdessa kotisairaanhoito siirtyi Tippa-Iitan ohjastukseen. Kiitämme lämpimästi kotisairaanhoitomme asiakkaita ja luotamme teidät Tippa-Iitalaisten huolehtiviin käsiin. Samassa tohinassa Lahden toimipiste muuttaa uusiin tiloihin Kauppakeskus Sykkeeseen vuoden alusta. On mukavaa saada uutta tohinaa heti vuoden alkuun! Lisäksi Lahden vastaanotossa on uusi kasvo. Reetta on meillä useamman kuukauden työharjoittelussa ja hän on ollut oiva lisä Perhe-Arten tiimiin.

Helsingissä Mäkitorpantiellä tapahtuu myös uutta, sillä Perhe-Arten porukka kasvaa myös täällä.  Uutena Kätilönä aloittaa Elina, ja hän tulee pitämään vastaanottoa tuntityöläisenä. Elina on ollut nyt viimeaikoina ultra-opissa ja oppi onkin mennyt hyvin perille! 3/4D-ultran kasvokuvissa on käytetty erilaista ohjelmaa, jolla saadaan vähän toisenlaista fiilistä aikaiseksi.

img_3080

Kiitos ihanalle masu-asukille kasvokuvasta! 🙂

Hauskoja hetkiä täällä Helsingin toimipisteellä on riittänyt pitkin loppuvuotta. Ultrasin yhtä pientä ihmisentaimea loppusyksystä. Vanhemmat halusivat pitää sukupuolen salassa ja minä yritin parhaani mukaan piilotella pyllyn näkymättömiin. Sen verran tämä ihanuus oli linssilude, että  hän esitteli jooga-asentoja vanhemmilleen. Saimme siitä kuvan ikuistetuksi. Pääset kurkkaamaan pientä joogaajaa MUNGOBABYN blogista tästä!

Valoisaa Lucianpäivää ja mukavaa joulunodotusta sinulle!

<3 Heli