Terhi Ikonen

Fysioterapia

Fysioterapeuttina Terhi on lämminhenkinen ja lempeä. Hänelle sydäntä lähellä on hoitaa erityisesti perheen pienimpiä ja äitejä.

Voit tulla Terhin vastaanotolle, kun sinä tai vauva tarvitsette kehonhuoltoa, rentoutusta, apua parempaan uneen tai vaikka lisää liikkuvuutta.

Fyysisen toimintakyvyn tueksi Terhiltä löytyy osaamista kehon erilaisten kiputilojen ja toimintahäiriöiden tutkimiseen ja hoitamiseen sekä manuaalisesta käsittelyssä.

Terhi tekee BabyBalance-vauvahierontaa. Fysioterapeutin osaamisen taustalta Terhiltä löytyy yli kymmenen vuoden kokemus koulutetun hierojan työstä, jolloin hänellä on ollut asiakkaita lapsista mummuihin ja pappoihin.

Terhin mielestä tärkeintä fysioterapeutin työssä on pysähtyä kuuntelemaan asiakasta ja löytää yhdessä sopivat tavoitteet sekä keinot ja motivaatio niiden toteutumiseen. Asiakkaan voimavarojen ja haasteiden kartoittaminen yhdessä voi auttaa löytämään arkeen ja liikkumiseen joustavuutta ja hyvää fiilistä suorittamisen sijaan.

Terhin kotona viipottaa ihana taapero, joka on tuonut arkeen uusia haasteita ja pitää aikataulut luovina. Terhille tärkeitä arvoja ovat läheisten ihmisten kanssa vietetty aika, liikkuminen, luonto ja pysähtyminen hetkeen. Terhin voi löytää töiden ulkopuolella juoksemassa tai hiihtämässä esikoinen urheilukärryissä mukana kiikkuen, avantosaunalta tai sohvannurkasta neulomasta suklaata mutustaen.

Voit ostaa Terhiltä lahjakortiksi hyvinvointia äidille ja perheen pienimmälle. Lahjakortti onkin täydellinen lahja odottavalle äidille tai uudelle perheenjäsenelle.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni juuri sellaisena kuin tänään olet tai olette.

Osaaminen ja taidot

  • Fysioterapeutti
  • Koulutettu hieroja
  • Vauvahieroja
  • Raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien hieronta ja faskiahoito
Terhi(1)