Nuppu Zeitlin-Hult

Fysioterapeutti ja seksuaaliterapeutti

Nuppu on koulutukseltaan fysioterapeutti, seksuaaliterapeutti, personal trainer ja liikuntaneuvoja. Hän on opiskellut myös ravitsemustieteitä. Fysioterapiassa Nuppu on erikoistunut äitysfysioterapiaan ja lantionpohjan fysioterapiaan. Nupun positiivinen, kannustava ja lämmin lähestyminen auttaa asiakasta löytämään omia vahvuuksiaan ja ratkaisuja toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja edistämiseksi. Voit tulla vastaanotolle äitiysfysioterapiaan, lantionpohjan fysioterapiaan tai hierontaan raskausaikana tai synnytyksen jälkeen. Äitiysfysioterapiaan voit tulla esimerkiksi ennaltaehkäisevästi ylläpitääksesi hyvää oloa, kivun hoitoon, mikäli sinua mietityttää raskausajan liikunta ja synnytyksen jälkeen liikunnan pariin palaaminen, vatsalihasten erkauman kuntoutukseen, sektio- ja episiotomia-arpien käsittelyyn ja lantionpohjan hyvinvoinnin edistämiseksi. Raskaudenaikainen ja synnytyksen jälkeinen hieronta on lempeää ja rentouttavaa, mutta Nupulla on ammattitaitoa käyttää tarvittaessa myös voimakkaampia ja monipuolisia otteita. Lantionpohjan fysioterapia on tarkoitettu lantionpohjan toimintahäiriöistä kärsiville asiakkaille. Näitä ovat mm. virtsan-, ulosteen- ja suolikaasun karkailu, virtsaamis- ja ulostamisongelmat, lantionpohjan laskeumat ja lantionpohjan alueen kipu.

Seksuaalineuvontaan ja seksuaaliterapiaan olet lämpimästi tervetullut mikäli sinulla on seksuaalisuuteen liittyviä mieltä askarruttavia asioita. Raskaus ja synnytys ovat elämää mullistavia hetkiä ja on luonnollista, että ne voivat vaikuttaa myös seksuaalisuuteen, parisuhteeseen, seksielämään ja kehonkuvaan. Vastaanotolle voit tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Nuppu on itse pienen tytön äiti, jolle liikunta ja urheilu ovat elämäntapa. Hänellä on kilpaurheilutausta, mutta nykyään liikkumaan motivoi enemmän tavoite jaksaa arjessa ja olla hyvä kuntoinen äiti. Nuppu on ohjannut liikuntaa kaikentasoisille liikkujille aina aloittelijoista urheilijoihin yli 20 vuoden ajan.

Osaaminen ja taidot

  • Fysioterapeutti AMK
  • Lantionpohjan toimintahäiriöiden ennaltaehkäisy ja hoito -täydennyskoulutus, Tamk
  • Muita lyhyempiä täydennyskoulutuksia liittyen äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjan fysioterapiaan
  • Seksuaalineuvoja, Tamk
  • Seksuaaliterapeutti, Sexpo
  • Ravitsemustieteiden perusopinnot, Helsingin avoin yliopisto
  • Personal trainer, FISAF
  • Liikuntaneuvoja, Varalan urheiluopisto
  • Happiest Baby -itkuisen vauvan rauhoitusmenetelmä, TAMK
  • Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan perus- ja jatkokoulutus
nuppu