Katriina Pohjola

Fysioterapeutti

Katriina on naisten terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut äitiysfysioterapeutti ja lantionpohjan fysioterapeutti. Katriina huomioi jokaisen asiakkaan yksilönä ja kokonaisuutena – asiakasta kuunnellen ja hänen voimavarat huomioiden.

Äitiysfysioterapia on suunnattu raskaana oleville ja synnyttäneille äideille (synnytyksestä voi olla jo pidempi aikakin). Katriinan vahvuuksiin kuuluvat raskausajan ja synnytyksen jälkeisten mahdollisten kiputilojen ja kireyksien lievittäminen, suorien vatsalihasten erkauman tutkiminen ja kuntoutus, arpien hoito sekä raskausajan ja synnytyksen jälkeinen liikuntaharjoittelu. Äitiysfysioterapia toimii hyvin myös ennaltaehkäisevänä hoitomuotona ja vastaanotolle voi tulla myös ilman, että olisi mitään vaivaa tai kiputilaa tai jos raskautta vasta on suunnittelemassa.

Lantionpohjan fysioterapiaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset naiset. Vastaanotolla tutkitaan ja hoidetaan esim. lantionpohjan kiputiloja, lantionpohjalihasten toimintaa ja toimintahäiriöitä (esim. virtsan- ulosteen- tai ilmanpidätyksen ongelmia).

Osaaminen ja taidot

Katriinan erikoistumiskoulutuksia:

  • Lantionpohjan ja äitiysfysioterapian peruskoulutuksia
  • Raskaushierontakoulutus
  •  PhysioPilates-ohjaajakoulutus
  •  Hyväksymis- ja omistautumisterapian koulutus
Perhearte KatriinaPohjola 22-11-2019-2 (1)