Anni Kurkinen

Osteopaattti

Anni on osteopaatti, joka opintojen aikana kiinnostui erityisesti raskausajan osteopatiasta. Perhe-Artella työskentelyn hän on aloittanut syksyllä 2022. Annin sydäntä lähellä on työskentely yhdenvertaisemman terveydenhuolloin edistämiseksi ja hänen toiveenaan onkin, että yhteiskuntamme on lähitulevaisuudessa valmis palkkaamaan osteopaatteja naistensairaaloihin kätilöiden työpareiksi. Annin unelma on hoitaa synnyttäneitä äitejä sekä vastasyntyneitä moniammatillisen tiimin osana.

Osteopatia on auttanut sekä Annia itseään sekä hänen vastaanotolleen hakeutuvia mitä moninaisemmin tavoin. Hoitajana hän on huomannut raskaus- (sekä synnytyksen jälkeisen) ajan sekä lasten osteopatian olevan vaikutuksiltaan usein tehokasta ja välitöntä, tuoden helpotusta hyvin erilaisiin hoidon tarpeisiin.

Osteopatian lisäksi Anni on kouluttautunut muihin manuaalisiin psykofyysisiin hoitomuotoihin, joiden keskiössä on kehon, mielen ja tunteiden välisen yhteyden palauttaminen.

“Nautin elämässä hoitotyön ohella ilosta, musiikista, tanssista ja ihmisoikeustyöstä. Olet aina lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.”

Osaaminen ja taidot

  • Osteopaatti AMK 
  • Imetysohjaaja 
  • Lasten osteopatia -jatkokoulutus 
  • Raskausajan osteopatia –jatkokoulutus 
anonymous-female-icon-20 (1)