Tukea parisuhteeseen

Vastaanotolle voi tulla yksin tai yhdessä pohtimaan tulevaa muutosta jo ennalta, tai viimeistään siinä vaiheessa, kun jommallakummalla on tunne, että yhteys toiseen on katoamassa.

Uuden ihmisen syntymä vaikuttaa perhesuhteisiin ja luonnollisesti myös parisuhteeseen. Vaikka lapsen syntymä on yleensä iloinen perhetapahtuma, se on myös yksi parisuhteen kriisin paikoista. Suurin osa selviää tilanteesta ilman apua, mutta jos parisuhteesi mietityttää, asian kanssa ei kannata jäädä yksin. Arkeen vauvan kanssa voi kuulua väsymys ja uupumus, joka helposti vaikeutta vanhempien välistä vuorovaikutusta ja siitä syntyy helposti kitkaa vanhempien välillä. Tällaisessa tilanteessa voi olla hyvä saada ulkopuolista tukea niin että ongelmat eivät kasva liian suureksi.

Vastaanotolle voi tulla yksin tai yhdessä pohtimaan tulevaa muutosta jo ennalta, tai viimeistään siinä vaiheessa, kun jommallakummalla on tunne, että yhteys toiseen on katoamassa. Vastaanotolla pyritään aukomaan solmuja ja puhua parisuhteesta ja tunteista, jo ennen kuin ongelmat kasvavat isoiksi. Joskus yksi käynti on riittävä, joskus käyntejä tarvitaan muutama.

Parisuhteen tukea tarjoaa Mia Montonen.

Vastaanotto ajat ovat varattavissa nettiajanvarauksessa tai puhelimitse.

Myös etävastaanotot ovat mahdollisia.

Mikäli toivot etävastaanottoa, voit olla suoraan yhteydessä mia.montonen(a)gmail.com. Viestin otsikoksi kannattaa laittaa ”Etävastaanotto”. Voit myös laittaa toiveen vastaanottoajankohdasta. Pääosin etävastaanotot ovat ilta-aikoja.

45 min 70€
90 min 130 €

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti: