Synnytysvalmennukset pienryhmässä

Synnytysvalmennuksen tavoitteena on valmistautua ja antaa eväitä tulevaan synnytykseen sekä lapsivuodeaikaan.

Perhe-Arten suositut yksilövalmennukset on nyt muokattu myös pienryhmämuotoon. Yksilölliset, pariskuntakohtaiset valmennuksemme ovat edelleen varattavissa, mutta nyt valittavana on myös pienryhmämuotoinen, (max. 8 henkilöä) hiukan laajempi valmennus.

Synnytystä ei voi suunnitella, mutta siihen todellakin kannattaa valmistautua. Keräämällä reppuunne riittävän määrän tietoa ja taitoja, voitte synnytyksen aikana ammentaa sieltä juuri teille sillä hetkellä sopivia tapoja toimia. Valmennus tarjoaa mahtavan tietopaketin synnytyksestä, mutta myös siihen valmistautumisesta. Käymme valmennuksen aikana läpi synnytyksen fysiologiaa, synnytykseen valmistautumista, kipua ja sen kohtaamista ja helpottamista, niin lääkkeettömästi kuin lääkkeillä. Ja puolisolle on luvassa konkreettisia vinkkejä siitä, kuinka auttaa synnyttäjää synnytyksen aikana ja olla aktiivisesti mukana oman lapsen syntymässä. Pienryhmässä on samalla mahdollisuus jakaa ajatuksia samassa tilanteessa olevien perheiden kanssa.

Valmennus toteutetaan pienryhmässä (max 4 pariskuntaa) koulutustilassa, jossa pystymme huomioimaan turvavälien toteutumisen. Valmennuksen hinta 150€/pari.

Varaa oma paikkasi soittamalla ajanvaraukseemme p. 0207 345 510 tai sähköpostilla perhe-arte@perhe-arte.fi.

Mikäli haluat kysyä jotakin valmennuksesta, voit olla yhteydessä valmentajiin anna@perhe-arte.fi tai maiju@perhe-arte.fi.

150€ / pari

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste