AJANVARAUS
Perhe-arte

Synnytyspelkokeskustelu

Kätilöpalvelut
VARAA AIKA

Synnytys jännittää jokaista naista raskauden aikana. Jännitys ja pelko ovat normaaleja tunteita niin kauan, kun ne ovat hallittavissa. Pelko on osa ihmisen suojeluviettiä ja siksi hyvin inhimillinen ja normaali tunne. Silloin, kun pelko alkaa ottaa tilaa keskittymiskyvyltä tai hallitsemaan arkea, on kyse voimakkaasta synnytyspelosta.

Tärkeintä on saada apua ja tukea synnytyspelkoon. Perhe-Artessa kätilöt ovat kouluttautuneet synnytyspelon hoitoon. Tunteiden prosessointi ja kokonaistilanteen läpikäyminen itselle sopivassa tahdissa on erittäin tärkeää loppuraskauden, synnytyksen kulun ja vuorovaikutuksen kehittymisen suhteen.

Milloin synnytyspelosta voi tulla keskustelemaan kätilön kanssa? Synnytyspelosta voi tulla keskustelemaan silloin, kun koet siihen tarvetta. Sinun ei tarvitse olla vielä raskaana tullaksesi Perhe-Arten kätilön vastaanotolle. Jos pelko tulevasta on jo ennen raskautta vallitseva, voit tulla tapaamaan kätilöä jo silloin. Synnytyspelosta voi puhua missä raskauden vaiheessa tahansa.

Tavoite on turvallinen raskaus, josta voit nauttia ja tutustua vauvaan jo raskausaikana ilman ahdistavaa pelkoa.

Hinnasto

Synnytyspelkokeskustelu (90 min)99€
VARAA AIKA PALAA TAKAISIN

Kysy lisää!

0207 345 510

Tai lähetä viesti

    Toimipiste: