AJANVARAUS
Perhe-arte

Synnytys tsemppi

Paketoituja palveluita

Tähän pakettiin olemme koonneet synnytyksen ympärille hyvän palvelukokonaisuuden.

VARAA AIKA

Synnytys jo ihan kulman takana, vähän jännitystä ehkä pinnassa tai vauvan koko ja tarjonta mietityttää, synnytykseen on valmistauduttu, muuta viime hetken rohkaisusta ja vinkeistä ei olisi haittaa. Tähän pakettiin olemme koonneet synnytyksen ympärille hyvän palvelukokonaisuuden voit tietenkin myös itse vaikuttaa. Nämä räätälöidyt palvelut jakaantuvat sekä synnytystä ennen että sen jälkeen tapahtuviksi.

Ennen synnytystä olevalla kätilön vastaanotolla, voimme tehdä painoarvion ja jutella viime hetken vinkit synnytykseen. Käynti ei vastaa tai korvaa hyvää synnytykseen valmistautumista, mutta täältä voit saada hyvän tsempin ennen h-hetkeä tai lievittää nousevaa jännitystä tai turhautumista, jos synnytys antaa odotuttaa itseään.

Synnytyksen jälkeen pääset purkamaan oman synnytystarinasi ammattilaisen kanssa keskustellen. Keskusteluun saadaan syvyyttä, mikäli sinulla on mahdollisuus ottaa synnytyksen kirjaukset mukaasi. Vastaanotolla voidaan myös jutella vastasyntyneen hoidosta tai imetykseen liittyvistä asioista tai keskittyä synnyttäjän palautumiseen ja vointiin synnytyksen jälkeen. Synnytyksen jälkeinen käynti on hyvä toteuttaa 0-2kk synnytyksen jälkeen tilanteestanne riippuen.

Paketti sisältää 60min vastaanoton kätilöllä ennen synnytystä ja 90min vastaanoton synnytyksen jälkeen.

Hinnasto

Paketin hinta150€
VARAA AIKA PALAA TAKAISIN

Kysy lisää!

0207 345 510

Tai lähetä viesti

    Toimipiste: