Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonnassa käsitellään asiakkaan seksuaalisuuteen liittyviä pulmatilanteita.

Seksuaalisuus aiheena on laaja ja niin myös siihen liittyvät pulmatilanteet. Seksuaalineuvonta on neuvontaa, ohjausta ja tiedon jakamista. Raskaus ja synnytys tuo monella naisella muutoksia oman kehon ja seksuaalisuuden kokemiseen ja pariskunnalla muutoksia seksielämään. Kätilöinä tarkastelemme aihetta luonnollisesti juuri tästä raskauden, synnytyksen ja perheen näkökulmasta.

Seksuaalineuvonnassa käsitellään asiakkaan seksuaalisuuteen liittyviä pulmatilanteita. Neuvonnan tarpeen, lähtökohdat ja tavoitteet määrittelee asiakas itse. Seksuaalineuvoja on rinnalla kulkija, jonka tehtävänä on hakea mahdollisia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa. Seksuaalineuvontaan hakeutuaksesi, sinulla ei tarvitse olla varsinaisia ongelmia vaan haluat ymmärtää kehoasi ja seksuaalisuuttasi paremmin yhdessä elämänne suurimmista muutostilanteista.

Seksuaalineuvonta on yleensä lyhytkestoista. Asiakkaan tarpeista ja toiveesta riippuen tapaamiskertoja sovitaan yleensä 1-5. Seksuaalineuvontaan voi tulla joko yksin tai yhdessä puolison kanssa.

Jos pulmatilanne ei ratkea neuvonnassa jatketaan työstämistä yleensä seksuaaliterapiassa yhdessä asiaan perehtyneen terapeutin kanssa.

Seksuaalineuvontaa Perhe-Artella tarjoaa Katri Aarnio-Hänninen. Tutustu Katriin tästä.

70€ / 45min
80€ / 60min

Kysy lisää!

Soita
0207 345 510

Tai lähetä viesti:

    Toimipiste