AJANVARAUS
Perhe-arte

Loppuraskauden ultraääni (rv 31-42)

Kätilöpalvelut
VARAA AIKA

Loppuraskaudessa odottajan keho alkaa olla kovilla ja lähestyvä synnytys enemmän mielessä. Monella synnyttäjällä loppuraskaudessa mielessä on myös vauvan koko. Minkähän kokoista vauvaa olet maailmaan alkamassa synnyttää? Vauvan liikkeet saattavat tuntua hiukan vaimeammin tilan käydessä vähiin ja tämä saa miettimään mitä vauvalle kuuluu.

Loppuraskaudessa kätilöt voivat tehdä ultraäänellä sikiöstä painoarvion, kuunnella sykkeet ja tarkistaa tarjonnan. Lisätieto tuo rauhaa ja malttia loppuraskauden monesti pitkiin päiviin. Samalla voit tietenkin kysyä vaikka viimeiset vinkit alatiesynnytykseen tai sektiosta toipumiseen. Mikäli esimerkiksi vauvan kasvu tarvitsee tarkempaa seurantaa, tekee kätilö lähetteen omaan synnytyssairaalaasi.
Mikäli haluat tarkempaa diagnosointia vauvan terveydestä ja istukan toiminnasta tai napanuoran virtauksista, sinun on hyvä varata aika kätilön sijasta lääkärille. Mikäli olet epävarma siitä kenelle sinun kannattaa aikasi varata, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme, jotta löydät juuri sen palvelun, joka on oikea sinulle.

Ota rohkeasti yhteyttä, olemme sinua varten.

Kysy lisää!

0207 345 510

Tai lähetä viesti

    Toimipiste: