AJANVARAUS
Perhe-arte

Doula

Doulapalvelut

Doula auttaa perheitä raskauden ja äitiysajan aikana.

VARAA AIKA

Mitä Doula tekee?

Doula on synnyttäjän ja hänen puolisonsa rinnalla kulkija. Hän tarjoaa kokonaisvaltaista emotionaalista tukea koko raskauden, synnytyksen ja vauvan ensiviikkojen ajan. Tuessa huomioidaan niin psyykkiset kuin fyysisetkin tarpeet. Hän on myös imetyksen asiantuntija.

Doula auttaa perhettä löytämään omat voimavaransa ja lievittämään uuteen elämäntilanteeseen liittyvää jännitystä. Hän tarjoaa tietoja ja taitoja, joiden avulla perheen on helpompi tehdä informoituja päätöksiä. Tärkeä osa toimintaa on tukea ja ohjata kumppania aktiivisuuteen ja osallistumiseen.

Doula toimii yhteistyössä muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Miten doulasta hyötyy?

Tutkimusten ja asiakkaiden kokemusten perusteella synnytys on yleensä doulan tukemana nopeampi. Synnytyksen aikana on vähemmän tarvetta lääkkeelliselle kivunlievitykselle (esim. epiduraalipuudutus) ja synnytykseen liittyy vähemmän lääketieteellisiä toimenpiteitä (esim. imukuppi tai keisarinleikkaus). Todennäköisyys imetyksen onnistumiselle on parempi.

Perheet, joiden synnytyksessä tukihenkilö on ollut läsnä, ovat yleensä erittäin tyytyväisiä synnytyskokemukseensa ja vahva tuki raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen ennaltaehkäisee synnytyksen jälkeistä masennusta.

Voit lukea lisää doulan palveluista ja doulastamme Rosaliasta tästä! Hinnaston löydät täältä.

Kysy lisää!

0207 345 510

Tai lähetä viesti

    Toimipiste: