AJANVARAUS
Perhe-arte

Äitiysneuvolaseuranta

Kätilöpalvelut

Raskaus on yksi merkityksellisimmistä matkoistanne elämänne aikana. Kasvatte vastaanottamaan perheenne uuden jäsenen. Odotuksen aikana mielessä on monesti paljon kysymyksiä ja tulevaa kannattaa suunnitella. Perhe-Arten äitiysneuvola tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiä neuvolapalveluita koko perheelle. Sinulla on mielessäsi ehkä ne omat kysymyksesi ja me osaamme ottaa puheeksi nekin asiat, joita et osannut kysyä.

VARAA AIKA

Perhe-Artella raskauttasi seuraa aina kätilö. Raskauden seuranta suunnitellaan perheen ja odottajan toiveiden mukaiseksi ja joustaa tarpeidenne mukaan. Uudelleensynnyttäjän toiveet ja tarpeet seurannalle ovat monesti hyvin erilaiset kuin ensisynnyttäjälle. Raskauteen tai synnytykseen liittyvä jännitys ja pelko voi myös tuoda lisätarvetta seurannalle.

Koko raskauden ajan kohtaat vastaanotoilla sinulle tutun kätilön, jonka kanssa voit jatkaa juttua siitä, mihin viimeksi jäitte ja tutun ihmisen kanssa on helpompi ottaa esille niitä herkempiäkin aiheita. Tapaamisten määrä riippuu tarpeistasi, yleensä suosittelemme käyntejä noin kerran kuukaudessa ja loppuraskaudessa tarvittaessa hieman tiiviimmin. Kätilöltä saatte paljon tietoa raskauteen, synnytykseen, imetykseen ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa kiireettömillä vastaanotoilla.

Vastaanotolla tehdään samat perusmittaukset kuin julkisen puolen neuvolassa. Kätilömme eivät tee seulontaultraääniä, seulontaultriin suosittelemme hakeutumaan julkisen puolen palveluihin tai yksityiselle gynekologille. Muutoin neuvolakäynteihin voidaan halutessanne lisätä myös ultraäänitutkimus tarpeen mukaan.

Voit valita koko raskausajan seurannan toteutettavaksi meillä julkisen puolen palveluiden sijasta tai hyödyntää täydentäviä neuvolakäyntejä julkisen puolen seurannan rinnalla. On kuitenkin tärkeää, että tiedämme, tapahtuuko pääosa seurannasta meillä vai julkisen puolen neuvolassa. Täydentävistä käynneistä voit lukea lisää alta kohdasta Kätilön vastaanotto.

Hinnasto

Äitiysneuvolan ensikäynti 90min99€
Äitiysneuvolan uusintakäynti 90min82€
VARAA AIKA PALAA TAKAISIN

Kysy lisää!

0207 345 510

Tai lähetä viesti