AJANVARAUS
Perhe-arte

Kätilön 3/4d-ultraäänitutkimus on mahdollisuus tutustua ja vahvistaa sidettä tulevaan perheenjäseneenne jo odotusaikana. Hereillä ollessaan vauvat liikkuvat mahassa ja osoittavat jo ilmeillä ja liikkeillä persoonallisia tapojaan. 3/4d ultran avulla vauvan ulkonäkö konkretisoituu aivan eri tavalla kuin tavallisella 2d ultraäänellä. Parhaimmillaan kuvat ovat hyvin valokuvamaisia, mutta toki vauvanne itse päättää minkä verran hän haluaa teille näyttää.

Isommille sisaruksille 3/4d on ihana tapa konkretisoida vauvan saapumista perheeseen sekä päästä tutustumaan pienempään sisarukseen. Joskus isompien sisaruksien on kuitenkin hankala jaksaa keskittyä koko ultran ajan ja isommat sisarukset on huomioitu myös lelukorilla. Te itse tunnette parhaiten omat lapsenne ja arvioitte sen, onko ultra perheen vai vain vanhempien yhteinen hetki.

Kätilön tekemä 3/4d-ultraäänitutkimus ei sisällä rakenteiden tutkimusta, teemme vastaanoton aikana painoarvion ja kuuntelemme vauvan sykkeet ja tarkastamme yleisvoinnin. Sopiva aika 3/4d-ultran tekemiselle on raskausviikoilla 24-32. Mitä enemmän viikkoja on kulunut, sen pehmeämpiä ja vauvamaisempia kuvista tulee. Kätilöidemme suosikkiviikot ovat rv26-28, nääillä viikoilla vauvan piirteissä pon jo pehmeyttä, mutta vauvan ympärillä on vielä hyvin tilaa. Huomioithan, että lääkärin tekemässä rakenteellisessa 3/4d-ultraäänitutkimuksessa sopivat raskausviikot ovat pienemmät kuin kätilön tekemässä vuorovaikutusta ja suhteen syntyä tukevassa 3/4d -tutkimuksessa. Kätilön tekemästä tutkimuksesta ei ole mahdollista saada kelakorvausta.

Tutkimuksen aikana tallennetaan mahdollisuuksien mukaan sekä liikkuvaa kuvaa että pysäytyskuvia. Kuvien laatuun ja määrään vaikuttaa aina useampi tekijä. Vaikuttavia tekijöitä ovat mm. sikiön asento, lapsiveden määrä, istukan paikka, raskausviikot sekä äidin vatsanpeitteiden paksuus. Muistitikku sisältyy hintaan.

Jos kätilön arvion perusteella sikiön asento on ultran aikana niin haastava, ettei riittävästi kuvia saada, voi hän tarjota teille mahdollisuutta uusintatutkimukseen. Uusintakäynnin hinta on tällöin 50 €.

Vinkki: Muista syödä ennen tutkimukseen tuloa, jotta vauva olisi hereillä tutkimuksen aikana, saa jopa herkutella!
Jos tulet pidemmästä matkasta, kannattaa automatkan jälkeen varata hiukan aikaa pienelle kävelylle.

Kysy lisää!

0207 345 510

Tai lähetä viesti

    Toimipiste: